An Apple a Day Keeps the Doctor Away...And So Does a Serving of Osvaldo Pure Sparkling Apple Juice.
하루 사과 한개를 먹으면, 의사를 만날 필요가 없듯이, 오스발도 사과 삼페인을 마시면, 건강해집니다.
Apples have long been accepted as the favorite and most readily available fruit in the world,
but they're far more than simply a wonderful source of food and contributor to well-being. In recent times, we have increasingly recognized the impressive health benefits that apples may provide-they're not just an excellent supply of vitamins A, B and C, as previously believed.
사과는 오랫동안 쉽게, 그리고 사랑받은 과일이였읍니다. 그러나, 단순히 건강하고, 좋은 식품의 개념을 넘는 과일입니다.
요즈음은 단순히 비타민 A,B 그리고, C의 개념을 넘어, 더 좋은 건강상의 도움을 주는 과일로 자리매김을 하고 있읍니다.
More and more, scientific evidence is telling us there's truth in the rhyme "An apple a day keeps the doctor away."
"하루에 사과 한알이면, 의사에게 가지않아도 된다" 는 말이 진실임을 증명하는 많은 과학적 증거들이 있읍니다.
In a study published in the Journal of Food Science and the Journal of Agricultural and Food Chemistry in 2004,
researchers announced that a single serving of apple each day may protect against brain cell damage that can
lead to Alzheimer's and Parkinson's disease. Dr.Chang Y. "Cy" Lee, a Cornell professor of food science in Geneva, New York, said, "The studies show that additional apple consumption not only may help reduce the risk of cancer,
but also that an apple a day may supply major bio-active compounds, which may play an important role in reducing the risk of neuro degenerative disorders." When Lee and co-author Ho Jin Heo, a visiting fellow at Cornell, looked at a group of chemicals called Quercertin, a phytonutrient, they found that it appeared to be the main agent responsible for the beneficial effect. Quercertin is primarily found in apples, as well as in berries and onions.
2004년, 푿 사이언스지와 아그리컬춰럴과 푿 케미스트리지에 실린 연구에 의하면, 연구자들은 하루에 사과 한알을 먹으면,
노망이나, 파킨스씨의 병을 일으키는 뇌세포의 파괴를 막아준다고 발표했읍니다. 뉴욕주, 제네바에 있는 코넬대학의
사이 리교수는 "사과를 더 많이 먹으면, 암을 예방할뿐만 아니라, 중요한 생활력소, 즉 신경을 죽이는 병을 방지하는 물질도
공급한다고, 연구는 보여준다"라고 말했읍니다. 리 박사와 공동저자, 호 진 회, 코넬대학의 방문교수는 쿼서틴이라는 영양식품이
이 좋은 효과에 관련이 있다고 발표했읍니다. 쿼서틴은 사과나 딸기류 그리고 양파에서 발견ㅤㄷㅙㅂ니다.
In another study, this one published in the February 2001 issue of the Journal of Medicinal Food, a team of researchers at UC Davis School of Medicine in California found that drinking apple juice appears to slow down a process that can lead to heart disease.
다른 연구, 2001년 2월, 메디시날 푸드지에 발표 된 켈리포니아, 유시 데이비스대학의 연구진은 사과쥬스를 마시면,
심장병을 일으키는 과정을 늦춘다고 발표했읍니다.
Quercertin makes its way from apples into apple juice, and acts in much the same way that red wine and tea do to delay the breakdown of LDL or "bad" cholesterol. Lead researcher Dianne Hyson, a dietician, said, "A very moderate intake of apple juice has the potential to reduce risk factors for heart disease in a fairly short period of time." Although the researchers expected to see positive results from drinking apple juice, they were surprised to find beneficial effects after only six weeks.
사과로 부터 사과쥬스에 들어간, 쿼서틴은, 래드와인이나 차처럼, LDL, 나쁜 콜레스테롤을 방지하는 역활을 합니다.
주 연구자, 다이안 헤이슨, 영양학자는 조그만양의 사과쥬스를 짧은 동안마셔도,심장병을 줄일수 있다고 말합니다.
이미 좋은 효과가 나타나리라고 기대했지만, 단 6주만 마셔도, 놀라운 효과가 나타나 매우 고무적인 결과를 얻었읍니다.
Osvaldo Pure Sparkling Apple Juice is carefully made from Macintosh apples, which are available all year long in Canada. This world-famous fruit is renowned for its fresh taste, and is perfect to obtain the highest quality product.
With our state-of-the-art equipment, we transfer the pure juice from the apples into 250ml and 750 ml glass bottles. We then create this delicious beverage's characteristic effervescence by using the latest technology to add carbon dioxide. Pasteurized with our unique process, the bottled juice can be stored for two years without refrigeration or
preservatives.
오스발도 사과 샴페인은 메킨토쉬사과-캐나다에서 사철 흔하게 살수있는 과일로 부터 잘 만들었읍니다. 이 세계적으로 유명한 사과는 싱싱한 맛으로 잘 알려져 있으며, 가장 좋은 품질로 알려져 있읍니다. 우리의 최고의 기술로, 250ml와 750ml병에, 이 사과를 쥬스로 만들어 담았읍니다. 그리고, 카본 다이옥사이드를 최신의 방법으로, 거품시켜 아주 특수한 맛을 창조하였읍니다. 우리의 특별한 저온살균방법으로 저장된 쥬스병은 2년동안 냉장고나 방부제를 넣지않아도 됩니다.
Osvaldo Pure Sparking Apple Juice is a wonderful alternative to any alcoholic beverage. Serve this healthy, refreshing beverage in your child's lunch box or at a family dinner, a gathering of your friends, or virtually any special occasion.
오스발도 사과 샴페인은 알코홀음료의 대체음료로 훌륭하게 사용될수 있읍니다. 이렇게, 건강하고, 상쾌한 음료를 당신의 자녀들의 점심에나, 가족모임이나, 친구들과의 파티, 그리고 모든 잔치나, 노래방에 사용하실수 있읍니다.
In 2004, our 100% Pure and Natural Sparkling Apple Juice was presented for evaluation in the category of
Non-Alcoholic Beverage at the International Institute for Quality Selection in Brussels, Belgium. The beverage
was analyzed by the Institute's lab and deliberated on by a selection board, which ultimately awarded Osvaldo Pure Sparkling Apple Juice a Grand Gold Medal.
2004년에, 네델란드, 부르셀에서 열린,세계 품질경연대회에서, 넌 알코홀부분 에 우리의 오스발도 사과 샴페인을 출전시켰읍니다. 우리 음료는 그기관의 실험실과, 심사위원들의 절대적인 지지로, 최고의 골든 메달을 따넸읍니다.
Nutritional Facts 영양 분석표
Serving Size 125 ml(4.25 oz) 음료사이즈 125ml(4.25 oz)
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Calories 63 칼로리 63
Calories from Fat 0% 지방 칼로리 0%
Total Fat 0g 0% 지방 전체량 0g 0%
Saturated Fat 0g 0% 포화 지방 0g 0%
Cholesterol 0g 0% 콜레스테롤 0g 0%
Sodium 18mg 14% 소금 18mg 14%
Total Carbohydrate 14.6g 11% 탄수화물 전량 14.6g 11%
Sugar * 14g 설탕 * 14g
Protein 0g 단백질 0g
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* Naturally Occurring Sugars * 자연 발생한 설탕