|
정크푸드 고기에는 사람의 디엔에이 프로그램을 변경하는 기능이 있음을 과학자는 발견한다
Junk food gets encoded in DNA of future children, scientists discover
Published time: July 08, 2014 14:29 Get short URL
http://rt.com/news/171228-diet-heredity-study-dna/
이것이 모든 정크푸드를 버려야하는 또하나의 이유이다. 우리가 그간 그걸 먹었기에 아직 태어나지않은 아기가 우리가 먹은 햄버거와 튀긴감자로 인해서 고통받는다.
Another reason to dump ALL junk food. Your as-yet-unconceived and unborn children will suffer that burger and fries too.
Reuters / Lucy Nicholson
Share on tumblr
Tags
Children, Food, Globalization, Health, Robert Bridge, Science, USA
당신은 빅맥과 큰 감자튀김을 먹어치운 다음에 걱정할 일이 허리 사이즈가 늘어나는 것말고 더 있는 것 같다.
과학자들이 말하길, 정크푸드를 먹는 것이 사람의 디엔에이에 프로그램으로 기록된다고 말하며, 그걸 먹은 것이 다음 세대에 전달된다는 것이다.
The next time you wolf down that Big Mac with large fries consider you may be affecting more than your own waistline. Scientists now say an unhealthy diet can be encoded into DNA, which is passed down to future generations.
현재, 많은 사람들이 서방국의 패스트푸드 음식을 먹는것에 나쁜 이야기를 듣고 있는데 그 이유는:
너무 지방이 많고, 너무 짜고, 설탕이 많이 들어간다는 것이다.
이런 것을 먹으면 면역에 문제가 생기고, 위장 내부의 화학 대사를 망가트리며, 무엇보다 비만증이 초래하는 갖은 나쁜 증상이 온다.
메릴랜드 국립 알러지와 전염병연구소에서 나온 발표 study 는 창문으로 패스트푸드를 사다 먹는 관행을 멈춰야할 이유를 말해준다. 그런 좋지않은 정크음식을 먹은 것이 디엔에이에 기록이 되어서 우리 자식들한테 내려가기 때문이다.
By now, most people have heard various negative things about a Western diet: it is too fatty, too salty and too sugary. It can cause problems to the immune system, disturb the chemical makeup of the stomach, and, perhaps the most obvious of all symptoms, lead to obesity.
Now, a study from the National Institute of Allergy and Infectious Diseases in Maryland has provided yet another reason to drive past your favorite drive thru window: the deleterious effects of a poor diet can leave a mark on the DNA, passing along the genes to your offspring.
이안 마일스는 " 실제로 세대를 거쳐서 전달된다" 라는 기사를 뉴트리션 저널에 개재해서 정크음식의 해악을 설명한다.
The harmful effects of an unhealthy diet can “actually stretch across generations,” wrote Ian Myles, author of the study, which appeared in Nutrition Journal.
정크음식을 먹은 것이 내장균 생태계를 변화시키는 구조 Image from nutritionj.com
마일스는 산모가 먹는 습관이 출산한 자녀의 음식 선호도를 형성하는 내장균 생태계를 해설한다.
그런 생태계는 아이에게 조성되어서 그 아이가 차후에 비만이 되는 성향으로 작용한다는 것이다.
Myles demonstrated that a mother’s eating habits “may potentially shape her child’s flavor preferences even before birth, potentially skewing their palette towards anything from vegetables to sugary sweets.” Passing along the proverbial sweet tooth could contribute to a child’s propensity to become obese at some point in his or her life.
“When the mother’s diet causes a harmful imbalance of her bacteria, she passes this imbalance on to her child and thus fails to present the ideal commensals for a proper immune education during her child’s most critical developmental window,”according to the study.
This developmental imbalance leaves the baby’s immune system “poorly trained to fight off infections and encourages autoimmune and allergic diseases.”
Myles cautioned that the father’s dietary choices in life also play an important role in the health of offspring.
The paternal DNA “can also be inherited by the offspring and could alter early development of the immune system [52],”according to the study. “Epigenetic changes in DNA are, in effect, cellular memory; these changes prevent dividing pancreas cells from becoming cells of the kidney or any other organ.”
Reuters / Simon Newman
마일스는 우리의 식습관을 완전히 바꿔야만 우리 후손의 디엔에이 코드 전이를 막을수있는 것이라고 결론을 내린다.
그는 이런 정크음식의 습관을 조성하는데 있어서 상업광고가 심한 영향을 주는 것임을 경고한다.
정크음식을 먹으면 좋은 차를 마셔도 소용없고, 블루베리 추출물을 먹어도 소용이 없음을 경고한다.
Myles concludes that only a radical change of lifestyle will stop the transfer of stained DNA to future generations of babies. He also warned on the apparent uselessness of commercial extracts as a means of countering a poor diet.
“The benefits of dietary modification over supplementation is furthered by evidence showing that dietary supplementation does not increase longevity, indicating that…commercial interventions such as tea or berry extracts are unlikely to counteract poor dietary habits,” he advised.
Myles advised that people should eliminate sugar and fat in processed form from their diets and move to fresh sources of protein – and fat – such as fish and meat.
Image from nutritionj.com
- 피터김의 체험 나누기
|
첫댓글 귀한 자료 담아갑니다...