첫댓글총회때 %로 들은 것 같습니다만, 위키백과의 다음 글로 보아 %가 맞는 듯 합니다. Royal jelly is composed of 67% water, 12.5% crude protein, including small amounts of many different amino acids, and 11% simple sugars (monosaccharides), also including a relatively high amount (5%) of fatty acids. The main acid is the 10-hydroxy-2-decenoic acid (10-HDA) (about 2 - 3%). It also contains many trace minerals, some enzymes, antibacterial and antibiotic components, pantothenic acid (vitamin B5), pyridoxine ( vitamin B6) and trace amounts of vitamin C,[2] ...
첫댓글 총회때 %로 들은 것 같습니다만, 위키백과의 다음 글로 보아 %가 맞는 듯 합니다.
Royal jelly is composed of 67% water, 12.5% crude protein, including small amounts of many different amino acids, and 11% simple sugars (monosaccharides), also including a relatively high amount (5%) of fatty acids. The main acid is the 10-hydroxy-2-decenoic acid (10-HDA) (about 2 - 3%). It also contains many trace minerals, some enzymes, antibacterial and antibiotic components, pantothenic acid (vitamin B5), pyridoxine ( vitamin B6) and trace amounts of vitamin C,[2] ...
집에 와서 생각하니 단위가 생각나지 않아서 올렸습니다만 %가 맞는것 같군요. 관심 갖어줘서 감사합니다.
성분분석을 나타내는 % 즉 비율이나 함량을 말하는 걸로 이해하시면 될듯 싶구요,
기회가 되면 한상미박사님을 모임에 초청해서 로얄제리 관련 모든 내용에 대해 강의를 갖어볼 계획입니다! ^ㅡ^,
감사합니다.%가맞군요.강의 좋습니다. 많이 배워야지요. 강의 내용을 미리 프린트해서 주시면 더욱 좋을듯 합니다