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Home-dried herbs are much more colorful and flavorful than their store-bought counterparts. Drying herbs is a great way to preserve your herb garden's abundance or to use up the rest of that bunch of fresh herbs you bought and only used a sprig of.
Herbs get their scents and flavors from essential oils; an herb that doesn't smell like anything isn't going to taste like much of anything. Essential oils are extremely volatile and evaporate easily when exposed to light and heat. So the goal is to dry aromatic herbs quickly exposing them to much light or heat.
If you are collecting herbs for drying from your own garden, it makes sense to harvest them at the time of day when their essential oil content is at its highest. The herb gardening books often describe this rather poetically, e.g. "Harvest your herbs in the morning just after the dew has dried."
This actually makes sense when you consider that wet herbs might mold before they dry ("...wait till after the dew has dried"), and that morning is when their essential oil content is at its peak. During the heat of a summer afternoon, some of those oils evaporate. If you're enjoying the scent of lavender as you walk by the plants, keep in mind that the oils you're smelling are in the air, no longer in the plant. Overnight, the plants replenish the essential oils they gave up to the heat of the afternoon.
Realistically, you may only have time to gather your herbs in the afternoon or evening. They will still be good, just not quite as good as they would have been in the morning.
Some herbs do not dry well and are best preserved by other methods. Herbs that do not dry well include parsley, chervil, cilantro (coriander), rosemary (unless you like the texture of chewing on pine needles), chives, and basil. These herbs keep their flavors when made into herbal salts and herbal vinegars.
Drying Leafy Herbs
This method works well with any leafy herb except for the ones mentioned above.
· Use a rubber band to hold the stem ends of 8 to 10 sprigs of leafy herbs together. The rubber band is important: the stems will shrink as they dry, and if you use string, the sprigs will slip out and land on your floor.
· Hang the herbs where they can dry away from direct light or heat.
· After a week they should be crispy-dry and the leaves should crumble easily off the stems. Strip the leaves from the stems. Compost or discard the stems. Store the dried herbs in tightly covered glass jars, again away from direct light or heat.
If after a week your herbs are not dry enough to crumble easily, put them in your oven on the lowest temperature for no longer than 5 minutes. Remember, we want to minimize the time the herbs are exposed to heat. Let the herbs cool at room temperature for 5 minutes before transferring to jars.
Note: the herbs will crisp up as they cool just the way cookies do when they come out of the oven.
Drying Herbs in a Dehydrator
This is not my favorite method for drying herbs because I find that even if I use the lowest setting on the dehydrator, the result is less flavorful than with the method above. Drying herbs in a dehydrator has the advantage of being relatively quick. The following are the steps you'll need to take:
· For large-leaved herbs such as sage, strip the leaves from their stems.
· Spread the leaves (or sprigs of small-leaved herbs such as thyme) in single layers on dehydrator trays.
· Dry at 95 F/35 C until crispy-dry. This will take 2 to 8 hours depending on the thickness of the leaves and the humidity in the air. Check approximately every 2 hours to see if the herbs are dry yet.
· If you dried small-leaved herbs such as thyme, strip the leaves from their stems after they are dried.
· Transfer the dried herbs to glass jars. Cover tightly and store away from direct light or heat.
Dried leafy herbs will keep their flavor for up to 1 year, but are best if used within 6 months.
가정에서 건조 된 허브는 상점에서 구매 한 것보다 훨씬 다채롭고 풍미 가득합니다. 허브를 건조하는 것은 허브 정원의 풍요를 보존하거나 구입 한 신선한 허브를 잔뜩 사용하고 장식 만 사용하는 좋은 방법입니다.
나물은 정유에서 그들의 냄새 및 풍미를 얻는다; 무엇이든 냄새가 나지 않는 약초는 무엇이든의 다량을 맛보지 않을 것입니다. 에센셜 오일은 매우 휘발성이며 빛과 열에 노출되면 쉽게 증발합니다. 그래서 목표는 향기로운 허브를 빨리 말려서 많은 빛이나 열기에 노출시키는 것입니다.
자신의 정원에서 건조 용 약초를 수집하는 경우, 필수 오일 함량이 가장 높은 시간대에 수확하는 것이 좋습니다. 허브 뜰을 만드는 책은 수시로 이것을 시적으로 기술한다, 예를 들면 : "이슬이 마른 직후 아침에 당신의 나물을 수확하십시오."
젖은 허브가 건조하기 전에 곰팡이가 생길 수 있다고 생각하면 (실제로 이슬이 말라 갈 때까지 기다리십시오), 그날 아침에 에센셜 오일 함량이 최고조에 달할 때입니다. 여름 오후의 더위에서 그 오일 중 일부가 증발합니다. 식물을 걸을 때 라벤더 의 향기를 즐기고 있다면 , 냄새 맡고있는 오일이 더 이상 식물에 있지 않다는 것을 명심하십시오. 밤새 식물은 오후의 더위에 포기한 에센셜 오일을 보충합니다.
현실적으로, 오후 또는 저녁에 약초를 모을 시간이 있습니다. 그들은 여전히 좋을 것이고, 아침에했던 것처럼 좋지 않을 것입니다.
일부 허브는 건조하지 않고 다른 방법으로 잘 보존됩니다. 잘 건조하지 않은 허브에는 파슬리, 세르 빌, 실란트로 (고수풀), 로즈마리 (소나무 바늘에 씹는 맛이없는 한), 향신료 및 바질이 포함됩니다. 이 약초는 약초 소금 과 초본 식초 로 만들 때 그들의 풍미를 유지합니다 .
잎이 많은 허브 건조
이 방법은 위에서 언급 한 허브를 제외한 모든 잎이 많은 허브와 잘 작동합니다.
· 잎이 많은 약초를 8 ~ 10 개의 줄기 끝과 함께 고무 밴드를 사용하십시오. 고무줄은 중요합니다 : 줄기가 건조 할 때 줄고 줄을 사용하면 줄기가 빠져 나와 바닥에 떨어집니다.
· 직접적인 빛이나 열로부터 건조 할 수있는 허브를 걸어 놓습니다.
· 일주일 후 바삭 바삭하고 잎이 줄기에서 쉽게 부서져야합니다. 줄기에서 잎을 벗겨 낸다. 퇴비를 버리거나 줄기를 버리십시오. 건조 된 허브를 단단히 덮인 유리 병에 보관하십시오. 직접 빛이나 열에 가까이 두지 마십시오.
일주일 후에 약초가 쉽게 말라 버릴 정도로 건조하지 않으면 오븐에 넣고 최저 온도에서 5 분 이상 두지 마십시오. 허브가 열에 노출되는 시간을 최소화하고자합니다. 항아리로 옮기기 전에 약초를 실온에서 5 분간 차가운 상태로 두십시오.
참고 : 허브가 오븐에서 나올 때 쿠키를 식히는 방식으로 식힐 때 나옵니다.
탈수기에서 허브 건조
탈수기에서 가장 낮은 세팅을 사용하더라도 결과가 위의 방법보다 맛이 적다는 것을 알기 때문에 이것은 허브를 건조하는 데 내가 가장 좋아하는 방법은 아닙니다. 탈수기에서 허브를 건조하는 것은 상대적으로 빠르다는 이점이 있습니다. 다음 단계를 수행해야합니다.
· 샐비어와 같은 큰 잎을 가진 허브의 경우 줄기에서 잎을 떼어냅니다.
· 탈수기 쟁반에 단 하나 층에 잎 (또는 백리향과 같은 작은 잎이있는 나물의 sprigs)을 퍼지십시오.
· 싱싱 건조 될 때까지 95F / 35C에서 건조하십시오. 잎의 두께와 대기의 습도에 따라 2 ~ 8 시간이 소요됩니다. 약 2 시간마다 약초가 건조한 지 확인하십시오.
· 백리향과 같은 작은 잎이있는 약초를 말린 경우에는 말린 후 줄기에서 잎을 떼어냅니다.
· 유리 항아리에 말린 허브를 옮기십시오. 직사광선이나 열을 피해 밀폐하십시오.
말린 잎이 많은 허브는 최대 1 년간 맛을 유지하지만 6 개월 이내에 사용하면 가장 좋습니다.