Fruit Hwachae
Today Menu of our team is Fruit Hwachae.
(오늘 우리 팀의 메뉴는 과일화채입니다.)
This is Juice mixed with fruits.
(이것은 과일을 넣은 주스입니다.)
Ingredient are watermelon, melon, apple, peach, green grapes, cherrys, remon, plum liquid, omiza liquid, honey, sugar, water.
(재료는 수박, 메론, 사과, 복숭아, 청포도, 채리, 레몬, 매실액, 오미자액, 꿀, 설탕, 물 입니다.)
Tool are a chopping board, a knife, 2 bic bowls and small bowls.
(도구는 도마, 칼, 큰 볼2개와 작은볼들입니다.)
Making order...
(만드는 순서는)
Omiza liquid & plum liquid is in the 2 big bowls, Hwachae make honey & water mix.
(오미자액과 매실액을 2개의 큰 볼에다가 따로 넣고, 꿀과 물을 넣어 섞어서 화채물을 만듭니다.)
Then, Hwachae water is untill cold in a refrigerator.
(그리고 화채물이 차가워질때까지 냉장고에 넣어둡니다)
next, Fruits cut eating easy.
(다음은 과일을 먹기 좋게 자릅니다.)
colded Hwachae water in watermelon, melon etc,, in bolws cut fruits mix.
(시원해진 화채물에 수박, 메론 등의 잘라 놓은 과일을 넣고 젓습니다.)
just, cut apples and peachs is sugar water about 20minute in Hwachae water more sweet good.
(단, 잘라놓은 사과와 복숭아는 설탕물에 약 20분 정도 담궜다 화채물에 넣으면 더 달고 좋습니다.)
last, remon press in the bowls good.
(마지막으로 레몬을 짜서 넣으면 상큼하답니다.)
plum liquid & Omiza liquid make Fruit Hwachae in the small bowls.
(이렇게 매실액으로 만든 과일화채와 오미자액으로 만든 과일화채를 작은볼에 각각 담습니다.)
We make Fruits Hwachae give you a bowls.
(이제 저희가 정성스럽게 만든 과일화채를 여러분들에게 한 그릇씩 드리겠습니다.)
I wish you eat Fruit Hwachae & sultriness.
(이걸 먹고 무더위를 떨치기 바랍니다^^)