< Liqueur Base >
GRASS HOPPER (그래스 호퍼)
1/2oz Green Menthe
1/2oz White Cacao
1/2oz Sweet Cream
쉐이커 칵테일
GOLDEN CADILLAC (골든 캐딜락)
1/2oz Galliano(갈리아노)
1/2oz White Cacao
1/2oz Sweet Cream
쉐이커 칵테일
APRICOT COCKTAIL ( 아프리콧 칵테일)
1oz Apricot Brandy(아프리콧 브랜디)
1/2oz Lemon Juice
1/2oz Orange Juice
1t.s Gin
쉐이커 칵테일
< FLOAT >
ANGEL'S KISS (엔젤스 키스)
1/4oz White Cacao
1/4oz Sloe Gin
1/4oz Brandy
1/4oz Sweet Cream
리큐르 글라스에 층 쌓고 칵테일 픽에
체리를 꽂아서 글라스 위에 얹어 놓는다
B-52
Coffee Liqueur 1/3part
Bailey's Irish Cream 1/3part
Grand Marnier 1/3part
Float
Shot Glass
< 기타>
IRISH COFFEE (아이리쉬 커피)
아이리쉬 잔에 Brown Sugar Frost
1ts Brown Sugar
1oz Irish Whiskey(아이리쉬 위스키)
8부 Hot Black Coffee(커피)
약간 생크림(or 휘핑 크림)
Honey Moon(허니문)
1/2oz Apple Brandy(=Calvados)
1/2oz Benedictine
1/2oz Triple Sec
1/2oz Lemon Juice
쉐이커 칵테일
Jagermeister Cooler(예거마이스터쿨러)
Jagermeister 2oz
iced tea 1 1/2oz
Fill with sprite or cider
Shaker +Build
Collins Glass
Slice of Lemon(장식)
Kir
White Wine 3oz
Cream de Cassis 1/2oz
Build
White wine Glass
Twist of lemon peel