Sulfur is the third most abundant mineral in your body. It is present in methionine and cysteine, which are two of the amino acids you use to make proteins. Both of these amino acids are present in your skin, hair, and nails where they help to make these tissues strong and flexible. 유황은 우리 몸에서 세 번째로 풍부한 미네랄이다. 그것은 단백질을 만들기 위해 사용하는 아미노산 중 두 가지인 메티오닌과 시스테인에 존재한다. 이 두 가지 아미노산은 피부, 머리카락, 손톱에 존재하며, 이곳에서 아미노산은 이러한 조직을 강하고 유연하게 만드는 데 도움을 준다.
You obtain the sulfur your body needs from animal and plant-based proteins as well as other types of compounds such as sulfinates, allicin, and sulfides. Sulfur is also present in thiamin (vitamin B- 1) and biotin (vitamin H). 우리는 동물과 식물에 기초한 단백질뿐만 아니라 황산염, 알리신, 황화물과 같은 다른 형태의 화합물로부터 몸이 필요로 하는 황을 얻는다. 황은 티아민(비타민 B-1)과 비오틴(비타민 H)에도 존재한다.
Why You Need Sulfur 왜 유황이 필요한가?
Your body needs sulfur to build and fix your DNA and protect your cells from damage that can lead to serious diseases such as cancers. Sulfur also assists your body to metabolize food and contributes to the health of your skin, tendons, and ligaments. 우리의 몸은 우리의 DNA를 만들고 고치고 암과 같은 심각한 질병으로 이어질 수 있는 손상으로부터 세포를 보호하기 위해 유황이 필요하다. 유황은 또한 몸이 음식을 대사하도록 돕고 당신의 피부, 힘줄, 인대의 건강에 기여한다.
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The two amino acids that include sulfur are methionine and cysteine. Methionine is an essential amino acid that cannot be synthesized by your body and must be consumed from protein-based sources. Cysteine, on the other hand, is a non-essential amino acid and is synthesized by your body. You don't need to consume it directly, but you do need to consume sulfur in forms that can be used to produce this compound. 황을 포함하는 두 가지 아미노산은 메티오닌과 시스테인dlek. 메티오닌은 인체에서 합성할 수 없는 필수 아미노 산으로 단백질을 기반으로 한 공급원(단백질 함유 먹거리)에서 섭취해야 한다. 반면 시스테인은 필수적이지 않은 아미노산으로 몸에 의해 합성된다. 직접 섭취할 필요는 없지만, 이 화합물을 생산하는데 사용할 수 있는 형태로 황을 섭취할 필요가 있다.
Sulfur is also found in glucosamine sulfate, chondroitin sulfate, and methylsulfonylmethane, (which you may recognize as MSM). These three supplements are frequently used to relieve joint pain and inflammation. Some natural health practitioners believe they may also improve the quality of skin, fingernails, and other tissues. 유황은 글루코사민 황산염, 콘드로이틴 황산염, 메틸설포닐메탄(MSM으로 인식할 수 있음)에서도 발견된다. 이 세 가지 보충제는 관절 통증과 염증을 완화시키는데 자주 사용된다. 일부 자연 건강 전문가들은 피부, 손톱 및 기타 조직의 질을 향상시킬 수 있다고 생각한다.
These therapeutic benefits are not completely proven or understood, however, it has been proposed that this may be due, in part, to the presence of serum sulfates in them. No recommended daily amounts have been proposed for sulfur intake. However, it has been proposed that in some cases, too much sulfur in the diet can lead to intestinal problems, including:
- Diarrhea
- Inflammatory bowel disease
- Ulcerative colitis
이러한 치료상의 이점은 완전히 입증되거나 인식되지는 않았지만 부분적으로는 혈청 황산염의 존재로 인한 것일 수 있다고 제시되어 왔다. 황 섭취량에 대한 일일 권장량은 제시되지 않고 있다. 그러나 어떤 경우에는 식이 요법에서 너무 많은 유황이 장 문제를 일으킬 수 있다고 지적되었다; 즉 · 설사 · 염증성 장 질환 · 궤양성 대장염
These conditions can result when bacteria in the intestines convert excess sulfates to hydrogen sulfide gas (H2S). 이러한 조건은 장내의 박테리아가 과량의 황산염을 황화수소 가스 (H2S)로 전환 할 때 발생할 수 있다.
한국발효농업연구소 055)331-6631 번역: 김현남 |