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▶ Tourism management (관광업 경영) ▶ Event & Convention Management (이벤트 & 컨벤션 경영) ▶ Cuisine & Patisserie programs (요리 & 제과제빵 프로그램) ▶ Professional chef training (전문 쉐프 트레이닝) ▶ Undergraduate and Postgraduate degrees in hospitality, restaurant management and food and wine entrepreneurship (Hospitality의 석사, 학사 과정, 레스토랑 경영, 음식/와인 기업정신) ▶ 12 Week online programs in gastronomy and food tourism - designed for individuals with a passion for food and drink and a desire to understand the history and culture of food and drink (음식 관광업 및 미식 12주 온라인 프로그램 - 개개인의 열정이 담긴 음식과 음료 그리고 음식과 음료의 문화와 역사를 이해하기 위한 바램) ▶ Le Cordon Bleu scholarships (르 꼬르동 블루 장학금) |
< 일 시 > ▶ Date : Sunday, 22nd January 2017 ▶ Time : 9:30am - 5:00pm ▶ Venue : Crown Perth |
우리 호도 회원분들도 이 행사에 참여하셔서
많이 배우고, 뜻깊은 경험을 하셨으면 좋겠어요 ^^
저는 시드니 사무실의 블레어 였습니다 ~