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출처: 한국식약연구소 원문보기 글쓴이: 한국식약연구소
커피가 건강에 좋은 10가지
국립암연구소에서 13년간 미국은퇴자협의회AARP 회원 402,260명을 조사한결과 커피를 마시는 사람이 사망률이 16%감소했다는 연구결과를 뉴잉글랜드의학저널에 발표하였다.
커피를 지나치게 마시지면 스트레스호르몬인 코티솔이 증가하고 카페인중독에 빠질가능성이 높지만 크림과 설탕을제한한 커피를 마시면 다음과 같은 10가지 이점이 있다.
And a 13-year study of 402,260 AARP members conducted by the National Cancer Institute, which was published May 17 in the "New England Journal of Medicine," concluded that devoted coffee drinkers were associated with a reduced risk of early death by up to 16 percent.
Though drinking coffee excessively can increase levels of the stress hormone cortisol and foster a dependence on caffeine, here are ten areas where coffee consumption just might be beneficial – if you limit the cream and sugar.
1. 우울증 예방/ Depression Prevention
매일 커피 2 ~ 3 잔을 마신 여성은 우울증 15 % 줄었고, 4 컵을 마신 사람들은 20 %정도 줄었다. 2011년 보고서
Women who drank two to three cups of daily coffee were 15 percent less likely to develop depression, and those drinking four cups were 20 percent less likely, according to a 2011 report in the "Archives of Internal Medicine."
2. 담석예방 /Gallstone Prevention
2002 년 하버드 연구팀은 커피를 하루에 적어도 네 컵을 마신 여성은 담석의 25 % 낮은 위험 것으로 나타났다. 이전 연구는 남성에게도 유사한 결과를 발견했다.
Harvard researchers in 2002 found that women who drank at least four cups of coffee a day were at a 25 percent lower risk of gallstones. An earlier study found similar results for men.
3. 기억력 개선 Memory Improvement
커피는 모두 장기 및 단기 기억에 도움이 될 수 있다. 북미 방사선학회에서 2005 년 연구발표에서, 연구자들은 카페인 커피 두 잔이 단기기억과 반응시간이 향상 것으로 나타났다.
Coffee can help with both long- and short-term memory. In a 2005 study presented at the Radiological Society of North America, researchers found that consuming two cups of caffeinated coffee improved short-term memory and reaction times.
4. 당뇨병 위험 감소 Less Risk for Diabetes
커피를 마시는 사람들이 제2형 당뇨병에 걸릴 위험성이 적고, 매일 4잔이상을 마신 사람들은 50%까지 낮아졌다.
농업 및 식품 화학저널 2012년 1월 보고서는 그것은 커피의 화합물이 2 형당뇨병을을 가진 사람에서 발견되는 비정상적인 단백질 섬유인, hIAPP 폴리펩티드를 차단하기 때문이다.
Studies suggest that coffee drinkers are less likely to develop Type 2 diabetes, with those putting away four or more cups daily 50 percent less likely. A January 2012 report in the 'Journal of Agricultural & Food Chemistry" might explain why. It attributes the effect to compounds in coffee that block hIAPP, a polypeptide that can result in abnormal protein fibers, which are found in people with Type 2.
5. 암 위험 감소 Decreases Cancer Risk
커피 소비는 유방, 자궁 내막, 전립선, 간암, 비만, 에스트로겐,인슐린과 연관된 사람들의 위험 감소와 관계있다.
2008 스웨덴어 연구는 적어도 2-3 잔을 마시면 유방암의 발병을 지연 것으로 나타났다.
Coffee consumption has been associated with decreased risk of breast, endometrial, prostate and liver cancers, and those linked with obesity, estrogen and insulin. A 2008 Swedish study found that drinking at least two to three cups a day reduced the risk or delayed the onset of breast cancer.
6. 신진대사 활성 Metabolism Boost
Coffee might help you maintain -- or even lose -- weight. A study as far back as 1980 found that the caffeine found in coffee stimulates the metabolism, but that only “normal,” rather than obese, subjects experienced greater oxidation of fat.
7.파킨슨병 위험 감소 Lower Risk for Parkinson’s Disease
2000 년 미국의학협회 저널은 커피에 함유된 카페인 섭취가 파킨슨병 발병의 위험을 낮춘다 . 2010년 연구는 커피를 매일 2 ~ 3 잔을 마시면 파킨슨병 발병의 위험을 25% 줄여준다.
The "Journal of the American Medical Association" in 2000 found that the caffeine intake associated with coffee translated into a lower risk of developing Parkinson’s. A 2010 study found that drinking two to three cups of coffee daily can mean up to a 25 percent less chance of developing the disease.
8. 항산화 효과 Antioxidative Properties
하버드 연구원 에드워드 Giovannucci는 출판 연구 "암 역학, 생체 및 예방"에서 커피는 대부분의 야채와 과일보다 항산화 성분을 가지고 지적했다. 사실, 2005 년 연구는 커피가 미국의 식단에서 항산화 제 1 소스인 것으로 본다
Harvard researcher Edward Giovannucci, in research published in "Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention," noted that coffee has more antioxidants than most vegetables and fruits. In fact, a 2005 study found that coffee is the No. 1 source for antioxidants in the American diet. That’s a reflection of the volume of coffee consumed in this country, and how much is making it into the bloodstream is unclear.
9. 경기력 향상 Performance-Enhancing Benefits
Coffee -- and the caffeine in it -- has been shown in multiple studies to increase both endurance and short-term performance. A 2008 study concluded that the benefit of caffeine before exercise occurs during endurance events, stop-and-go events and long-term high-intensity activity. It also can help athletes perform better during strength training -- even when sleep-deprived -- if taken one hour before exercise at the rate of 4 mg for every kg of body weight.
10. 통풍 예방 Gout Prevention
40 세 이상 남성의 2007 연구는 통풍의 위험이 낮은 요산의 높은 수준에 의해 발생하는 염증성 조건과 장기 커피 소비를 연결했다. 디카 페인 정기적 모두 효과가 있고, 그 음주 여섯 컵을 하루 통풍의 60 % 낮은 위험만큼을 경험
A 2007 study of men older than 40 linked long-term coffee consumption with a lower risk of gout, an inflammatory condition caused by elevated levels of uric acid. Decaf and regular both had an effect, and those drinking six cups a day experienced as much as a 60 percent
첫댓글 목사님 지는 저거 영어 꼬부랑 글씨못읽는데요 우짜묜 좋을까요
지는 커피만 먹으면요 앞머리 두통이 심해서요 어지럼증 느끼는데요?
그러면 커피 먹지 말아야지요
목사님 커피도 못먹으니요 슬프긴 슬픕니다요?