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출처: 생존시대 원문보기 글쓴이: giseg07
아스파탐은 무엇입니까? 이 화학 감미료에 대해 결코 알지 못할 다섯 놀라운 사실 (NaturalNews) 세계에서 가장 인기있는 인공 감미료 중 하나 인 아스파탐 (NutraSweet의, 평등)을 둘러싼 논쟁은, 약 30 년 화학 물질은 그것의 잘 문서화 된 위험에도 불구하고, 제약의 지분을 규정하는 과정을 통해 부딪치게 된 후에 계속됩니다. 그리고 아직이 바로 그 날에, 많은 사람들은 여전히 화학 감미료의 더러운 역사를 인식하지 못하고, 언급하지 않기 위하여 무엇 아스파탐하는 것은 사실은 몸과 뇌에 영향을 미치는 방법에서 제조되고 있습니다. 많은 사람들에게, 아스파탐, 그렇지 않으면 시장에되지 않을 것, 안전을 위해이 또 다른 FDA 승인 설탕의 대안입니다. 그러나 아스파탐에 대한 진실은 훨씬 더 불길한, 화학 감미료는 http://www.fda.gov 시장의 승인을 얻은 방법을 포함합니다. 그리고 당신은 아마 전에 강력한 마약 관심이있는 정부 공모에 감사를 들어 본 적이 아스파탐 이야기에 훨씬 더있다. 1) 아스파탐은 포름 알데히드, 발암 화학 물질로 신체에 의해 변환된다. 세 가지 독특한 화합물로 구성, 아스파테임 (aspartame)은 개별 부품의 합이 기하 급수적으로 독성 그 자체로 하나 하나보다 의미, 시너지 효과를 독성 화학 물질이다. 그럼에도 불구하고도 분리, 아스파탐에있는 세 가지 주요 구성 요소 - 아스파르트 산, 페닐알라닌, 메탄올은 - 자신의 권리를 idiosyncratically 독성. 특히 무료 메탄올 소비에 따라 포름산에 처음 포름 알데히드에 다음 변환, 매우 독성이있다. 알코올 음료와 다양한 과일과 야채에서 발견되는 메탄올과는 달리, 아스파테임 (aspartame)에 의해 생성 된 메탄올 메탄올 중독에 대한 보호 역할을 에탄올, 동반하지 않습니다. 그 자체로, 메탄올은 생체 조직 및 DNA 손상을 embalms, 림프종, 백혈병, 그리고 다른 형태의 암의 원인이 될 수 있습니다. 2) 아스파탐은 비만과 대사 증후군의 원인이됩니다. 인공 감미료는 일반적으로 과잉 소비 할 때 많은 사람들이 지금은 체중 증가와 당뇨병과 같은 신진 대사 질환의 원인으로 인식 설탕에 안전한 대안으로 볼 수 있습니다. 그러나 과학적인 연구의 숫자는이 칼로리 섭취와 관련이없는 방법으로 체중 증가를 촉진으로 아스파탐과 같은 화학 물질이, 아마도 더 많은 손상 것을 발견했다. 다시 2013 년 저널 식욕에 발표 된 연구는 자당, 설탕의 한 형태에 비해, 아스파테임 (aspartame)이 체중 증가를 촉진 측면에서 실제로 더 나쁜 것으로 나타났습니다. 예일대 생물학 저널과 의학 (YJBM)에 발표 된 비슷한 연구는 아스파탐이 식욕과 설탕 갈망을 모두 증가, 호르몬의 신체의 자연적인 생산을 변경 것으로 나타났습니다. 3) 레이건 임명 FDA 감독관은 아스파탐이 독성을 나타내는 증거에도 불구하고 승인을 도왔다. 믿거 나 말거나, 아스파탐은 GD 썰 및 회사에 대한 궤양 약물의 개발에 노력 과학자에 의해 실수로 발견했다, 이후 1985 년 몬산토에 인수 된 제약 회사는. 연구원, 화학 물질은 달콤한 맛이 있었다는 것을 발견했을 때 GD 썰 상업 승인을 위해 미국 식품 의약 국에 발표했다. 그러나 화학 물질에 실시 초기 안전 연구는 원숭이 간질 대 발작과 죽음, FDA에서 보류 된 결과를 일으키는 원인이되었다는 것을 발견했다. FDA 과학자들은 아스파탐이 안전하지 않은 것을 스스로 발견했을 때, GD 썰 승인 프로세스를 통해 화학 물질을 강제로 후반 로널드 레이건에 의해 임명 된 새 FDA 국장을 대기 전략적 이동을했다. 이 정치적 거래의 세부 사항은 FDA의 자신의 웹 사이트에 게시 된 다음과 같은 문서에서 철자가 있지만, 아스파탐이 안전이 입증되지 않았다 말하는 것으로 충분합니다. 그것은이 인공 감미료는 여전히 오늘을 포함 많은 중 9,000 개 이상의 가전 제품에 영향을 만들기까지 끝난에만 손상을했다 : http://www.fda.gov 4) 아스파탐은 유전자 조작 (GM) E. 콜라이 균의 분변으로부터 만들어진다. 아스파탐에 대한 또 다른 교란 사실은이 유전자 재조합 E. 콜라이 균의 분변으로부터 생성된다는 것이다. 발효 과정과 유사하게, E. 콜라이가 그들 부산물로서, 아스파탐 생산에 필요한 페닐알라닌을 생산, 특수 효소의 비정상적 높은 수준을 생성하는 원인 특별한 유전자로 변형된다. 5) 아스파탐 잠재적으로 영구적 인 뇌 손상을 초래하는, 혈액 - 뇌 장벽을 교차한다. 아스파탐은 대략 40 % 아스파라긴산, 혈액 - 뇌 장벽을 통과하는 능력을 가지고 자유형 아미노산으로 구성된다. 아스파탐을 통해이 화합물을 초과하는 금액은 신체를 입력하면, 뇌 세포는 칼슘의 과잉과 함께 폭격을하고 있습니다. 결과는 심각한 뇌 손상으로 이어질 수있는 신경 세포의 손상, 심지어 세포 죽음입니다. 극단적 인 경우, 또한 아스파라긴산라고도 아스파라긴산, 노출은 간질 및 알츠하이머 병과 같은 신경 학적 조건을 야기 할 수 있고, 또한, 다발성 경화증 (MS) 및 치매와 같은 질환의 원인에 연루되어있다. 내분비 장애, 또는 불균형하거나 불충분 한 호르몬 생산은 또한 소위 "excitotoxin"노출, 또는 뇌를 자극하는 아스파 라진 산염 등 자유로운 형태의 아미노산에 노출에 연결되어 있습니다. What is aspartame? Five surprising facts you never know about this chemical sweetener (NaturalNews) The controversy surrounding one of the world's most popular artificial sweeteners, aspartame (NutraSweet, Equal), continues some 30 years after the chemical was rammed through the regulatory process by pharmaceutical interests, despite its well-documented dangers. And yet to this very day, many people are still unaware of the chemical sweetener's sordid history, not to mention what aspartame is actually made from and how it affects the body and brain. To many, aspartame is just another FDA-approved sugar alternative that has to be safe, otherwise it wouldn't be on the market. But the truth about aspartame is much more sinister, including how the chemical sweetener gained market approval http://www.fda.gov. And there's so much more to the aspartame story that you've probably never heard before, thanks to government collusion with powerful drug interests. 1) Aspartame is converted by the body into formaldehyde, a cancer-causing chemical. Composed of three unique compounds, aspartame is a synergistically toxic chemical, meaning the sum of its individual parts is exponentially more toxic than each one by itself. And yet even in isolation, the three main constituents found in aspartame -- aspartic acid, phenylalanine, and methanol -- are idiosyncratically toxic in their own right. Free methanol in particular is highly toxic, converting first into formaldehyde and then into formic acid upon consumption. Unlike the methanol found in alcoholic beverages and various fruits and vegetables, the methanol produced by aspartame is not accompanied by ethanol, which acts as a protector against methanol poisoning. By itself, methanol embalms living tissues and damages DNA, and can cause lymphoma, leukemia, and other forms of cancer. 2) Aspartame causes obesity and metabolic syndrome. Artificial sweeteners are typically viewed as a safe alternative to sugar, which many people now recognize as a cause of weight gain and metabolic disorders like diabetes when consumed in excess. But a number of scientific studies have found that chemicals like aspartame are perhaps even more damaging, as they promote weight gain in ways unrelated to caloric intake. A study published in the journal Appetite back in 2013 found that compared to sucrose, a form of sugar, aspartame is actually worse in terms of promoting weight gain. Similar research published in the Yale Journal of Biology and Medicine (YJBM) found that aspartame alters the body's natural production of hormones, increasing both appetite and sugar cravings. 3) Reagan-appointed FDA commissioner helped get aspartame approved despite evidence showing its toxicity. Believe it or not, aspartame was an accidental discovery made by scientists working on the development of an ulcer drug for G.D. Searle and Company, a pharmaceutical corporation that was later acquired by Monsanto in 1985. When researchers discovered that the chemical had a sweet taste, G.D. Searle presented it to the U.S. Food and Drug Administration for commercial approval. But the earliest safety studies conducted on the chemical found that it caused grand mal seizures and death in monkeys, findings that were withheld from the FDA. When FDA scientists discovered on their own that aspartame was unsafe, G.D. Searle made a strategic move, waiting for a new FDA commissioner appointed by the late Ronald Reagan to force the chemical through the approval process. The details of this political transaction are spelled out in the following document posted at the FDA's own website, but suffice it to say that aspartame was never proven to be safe. It was only through corruption that this artificial sweetener ended up making its way into more than 9,000 consumer products, many of which still contain it today: http://www.fda.gov 4) Aspartame is made from the feces of genetically-modified (GM) E. coli bacteria. Another disturbing fact about aspartame is that it is produced from the feces of genetically-modified E. coli bacteria. Similar to the fermentation process, E. coli are modified with special genes that cause them to produce unnaturally high levels of a special enzyme that, as a byproduct, produces the phenylalanine needed for aspartame production. 5) Aspartame crosses the blood-brain barrier, potentially causing permanent brain damage. Aspartame is composed of roughly 40 percent aspartic acid, a free-form amino acid that has the ability to cross the blood-brain barrier. When excess amounts of this compound via aspartame enter the body, brain cells are bombarded with an excess of calcium. The result is neural cell damage and even cell death, which can lead to serious brain damage. In extreme cases, exposure to aspartic acid, also known as aspartate, can cause neurological conditions like epilepsy and Alzheimer's disease, and is also implicated in causing diseases like multiple sclerosis (MS) and dementia. Endocrine disorders, or imbalanced or inadequate hormone production, are also linked to so-called "excitotoxin" exposure, or exposure to free-form amino acids like aspartate that overstimulate the brain. |
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