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중탄산나트륨으로 암을 치료할 수 있다는 싸이트들
Dr. Simoncini
그리고, ‘CANCER IS A FUNGUS’ 이다는
베이킹 소다, 암과 균(진균)
American Cancer Society
베이킹소다 와 메이플시럽으로 암 치료하기
말기암 베이킹 소다로 치료하기
■ 베이킹 소다 복용 방법
Jim Kelmun Protocol Supplemental Cancer Treatment
번역문
NOTE: All temperatures are in Fahrenheit.
모든 온도는 화씨온도임
TREATMENT RATING: The main reason I take this protocol seriously is because of several impressive testimonials which came from different sources.
치료요법에 관한 평가 :주원인- 몇가지 다른 인상적인 사례로 인해 이 프로토콜을 다루기로 함
A second reason this protocol is on this website is because I have run into many, many cancer patients who cannot afford any of the highly potent protocols (e.g. Cellect-Budwig, Cesium Chloride, GB-4000 with M.O.P.A., Limu Juice, etc.). These patients need to use several highly effective protocols which are very inexpensive.
비용이 비싼 (collect-Budwig,Cesium Chloride,GB4000withM.O.P.A, Limu Juice 등등의) 프로토콜등을 감당할 수 없는 수많은 암환자들은 저비용-고효율의 프로토콜이 필요함
This protocol should NOT be used by itself as a cancer treatment, but there is enough evidence for its effectiveness that it should be considered a supplemental protocol, especially for those who cannot afford the more expensive protocols.
특히 값비싼 치료를 감당할 수 없는 환자들에게 효과가 입증된 많은 사례로 인해 보조치료의방법으로 권장함, 이 방법만으로 치료가 된다는 것이 아님을 상기할 것.
Please send me an email, at the beginning of your treatment, if you use this protocol and tell me of your experience!! My email address is linked to at the bottom of this article.
베이킹소다요법을 시행한다면 경험담을 e-mail로 보내주기 바랍니다.
Jim Kelmun Baking Soda and Maple Syrup Protocol
Jim Kelmun 의 베이킹소다와 메이플 시럽 요법
This treatment is a combination of pure, 100% maple syrup and aluminum free baking soda. The maple syrup targets cancer cells (which consume 15 times more glucose than normal cells) and the baking soda is dragged into the cancer cells with the maple syrup.
순도100%의 메이플시럽과 알루미늄 프리 베이킹소다의 혼합 치료법으로 메이플 시럽은 포도당을 정상세포보다 15배를 더 필요로하는 암세포에게 미끼가 되고 베이킹소다를 암세포까지유도한다
When buying maple syrup, buy "Grade B" maple syrup. If you cannot get "Grade B," then get the darkest "Grade A" you can get.
우선 Grade B 시럽을 구입하되 차선책으로 색깔이 짙은 Grade A도 가능.
The baking soda, being very alkaline, is the main anti-cancer substance. The maple syrup is a "carrier" to get the baking soda inside the cancer cells.
베이킹소다는 알칼리성(염기성)의 항암물질로 메이플시럽이 “전달자”로서 암세포로 유도한다
Measurements for baking soda are for a level TEAspoon, or a very slightly rounded TEAspoon.
티스푼을 평평하게 채우거나 그보다 약간 더 채운 정도가 적정량으로
Based on other alkaline protocols, this protocol works by killing the microbes which are inside of the cancer cells. See the "What Causes Cancer" article, linked to on the left side-bar, to understand what I am talking about.
베이킹소다요법은 암세포 안의 미생물을 제거하는데 다른 알칼리성(염기성) 프로토콜에서의원리도 동일하다. (“암 유발은?” 왼쪽기사를 참조하기 바람)
There are actually several different cancer protocols which involve highly alkaline products: cesium chloride, calcium and baking soda.
사실 강염기성의 물질(염화세슘,칼슘,베이킹소다)을 이용한 몇가지 다른 항암 프로토콜이 있다
The mixture is made by mixing one part high quality baking soda with three parts (pure, 100%) maple syrup in a small saucepan.
No water is added to the mixture!!
1 (순수한 베이킹소다) : 3 (100% 메이플시럽) 의 비율로 혼합-물을 사용하지 않음.
Arm & Hammer and Red Mill brand baking soda (preferred), which is now called "All Natural," qualify as being "aluminum free" brands. Do NOT mix the baking soda and maple syrup in an aluminum pot or pan!! Use Pyrex (or similar), stainless steel or copper cookware only!!
Red Mill 제품(추천함) 또는 Arm & Hammer 의 알루미늄 프리 제품을 사용하되 스태인레스나 구리 제품의 cookware에서 사용 (알루미늄 cookware 사용불가!)
In fact, if you own any aluminum cookware - THROW IT AWAY!! Aluminum is the main cause
of dementia.
알루미늄은 치매를 유발함으로 절대 사용하지 말것
Stir the mixture briskly with low heat for 5-10 minutes. Start at 120 degrees, and attempt to find the right temperature for your stove and altitude, by increasing or decreasing the temperature until you find the ideal temperature so that the mixture does not burn and the mixture binds together.
약한불로 5-10분정도 잘 저어줌 섭씨 49도(화씨120도)에서 시작하되 혼합물이 잘 섞이도록온도를 높이거나 낮추거나 해서 조절
If the mixture tastes terrible, you burned it, which is easy to do. But if you keep it just warm enough so that it doesn't burn, the two substances will combine and it will taste quite pleasant.
맛이 고약하다면 탄것(매우 쉽게 태울수 있음)이며, 데울정도로 온도를 유지한다면 혼합물은타지 않고 맛도 괜찮을 정도로 잘 섞임
Also, I would not refrigerate the mixture at all. And I would not make more than a nine-day supply at one time. I suggest these rules to insure the mixture does not separate during storage. Just leave it at room temperature.
9일정도의 양이 적당하며 해리가 되므로 냉장보관을 하지 말고 상온 보관을 할 것.
Change your diet to no meat and especially no sugar and no white flour!! This is because you want the cancer cells to consume as much baking soda/maple syrup as possible!!
설탕과 밀가루 그리고 고기를 피할 것! 암세포가 베이킹소다와 메이플 시럽 외의 다른 영양분을 얻지 못하도록 하는 것임
See the "Cancer Diet" article on the left side-bar for more information about the cancer diet.
“암과 다이어트” 기사를 참조.
The Dose 복용
Take one, two or three teaspoons daily. Never take them at the same time, always spread them out by at least two hours.
매일 1, 2 또는 3 티스푼 최소 2시간 간격으로 복용 (귀찮다고 함꺼번에 복용금지)
Start at one teaspoon per day and in a few days build up to two teaspoons. It is your choice as to whether to build up to three teaspoons daily, stay at two teaspoons daily or drop back to one teaspoon daily. Do not take more than 3 teaspoons daily.
시작은 매일 1 티스푼으로, 2-3일후 2 티스푼정도로 하되 (3티스푼까지 높이는 것도 고려해볼수 있음) 2티스푼에서 1티스푼으로 낮출 수 있으나 3티스푼이상 복용하지 말것.
Normally, only one teaspoon a day is taken, but it is now known that an adult can safely take close to one teaspoon a day of baking soda. Because the Kelmun mixture is 1/4th baking soda, taking it two or three times a day is perfectly safe for an adult!!
Kelmun 혼합 ¼의 베이킹소다는 성인에게 있어 안전(하루 2-3번)하므로 보통
매일1 티스푼 정도가 적당함
(위 번역문은 jeffrey님의 수고로 이루어졌습니다. 감사합니다.)
위 내용이, 한국에서 요약되어 아래와 같이 알려짐.
미국의 짐박사의 베이킹소다와 메이플시럽의 또다른 복용방법
박사의 환자중에 어머니가 유방암으로 사망하고
그녀의 5딸중 4명이 유방암으로 사망한 환자가 있었다.
유일하게 한명만이 아무문제 없이 생존해 있어 역학조사를 해보니
그녀는 매일 습관적으로 베이킹소다와 메이플시럽을 복용하는것이었다.
짐박시는 베이킹소다와 메이플시럽을 그의 다른 암환자들에게 복용시키니
신기하게도 많은 암환자들이 완치되는 것을 경험했다.
짐박사는 메이플시럽과 베이킹소다(100% maple syrup and aluminum free baking soda)을
3:1의 비율로 물없이 저온(50도)에서 부터 천천히 온도를 높이며(그러나 타지않게)
5분에서 10분을 계속 저어가며 볶아서
하루에 티스푼으로 1숫가락씩 아침/저녁으로 복용하니 더효과가 좋은것을 발견했다.(3번까지 복용가능)
P.S: "Grade B" maple syrup을 사서 사용하라.
"Grade B," 메이플시럽을 살수없으면 가장검은 "Grade A" 를 사용하라.
출처 : 까페
만드는 방법 동영상으로 보기
■ 구입
Bob’s red mill Baking soda in Geopass Mall 클릭
■ 부작용에 대해서
SODIUM BICARBONATE SIDE EFFECTS(중탄산나트륨(베이킹소다)의 부작용들)
http://www.livestrong.com/article/123145-sodium-bicarbonate-side-effects/
Sodium bicarbonate is a chemical compound that is commonly used in over-the-counter antacids. According to Healthline.com, it is used to treat heartburn and indigestion that occurs because of an acid imbalance in the stomach. Although sodium bicarbonate is generally regarded as safe for most people, it can produce side effects.
중탄산나트륨은 일반적으로 대부분의 사람들에게 안전한 것으로 간주되지만, 그것은 부작용을 일으킬 수 있습니다.
RESPIRATORY
According to Drugs.com, sodium bicarbonate can suppress the respiratory drive, which leads to inadequate oxygen intake. Respiratory suppression can also increase the severity of acidosis, an excess of acid in the bloodstream.
호흡기관 부작용
중탄산나트륨(베이킹소다)은 호흡기관을 억제할 수 있습니다. 그리고, 이러한 호흡기관 억제는 혈류내 호흡성 산증을 일으킬 수 있습니다.
METABOLIC
Although the occurrence of metabolic changes is rare, ingestion of sodium bicarbonate can elevate potassium levels. It can also contribute to hypernatremia, which leads to weight gain, water retention and edema. According to Drugs.com, this risk is especially high in patients with pronounced liver disease or congestive heart failure. Sodium bicarbonate may also contribute to alkalosis (overabundance of alkaline in the bloodstream) and other metabolic disorders.
신진대사 부작용
신진대사 변화 발생이 드물긴 하지만, 중탄산나트륨(베이킹소다)의 섭취는 칼륨 농도를 높일 수 있습니다.
또한, 체중 증가, 부종으로 인한 고나트륨혈증발생에 영향을 줄 수 있습니다. Drugs.com에 따르면, 이 위험은 간 질환자나 울혈성 심장 질환자에게 특히 높습니다. 중탄산나트륨(베이킹소다)는 또한 알칼리증 (혈류의 알칼리의 과잉) 및 기타 신진 대사 장애에 영향을 줄 수 있습니다.
GASTROINTESTINAL
In rare cases, the mixture of sodium bicarbonate with acids in the digestive tract can result in excessive gas release, which can cause gastric rupture. Up to 65 percent of people who experience gastric rupture die, says Drugs.com.
위장관 부작용
드물지만, 소화기관 내 산과 중탄산나트륨(베이킹소다) 혼합물은 위장관 파열(보통의 경우, 대동맥 파열등의 뜻으로 쓰임)을 일으킬 수 있는 과도한 가스 방출이 발생할 수 있습니다. 위장관 파열을 경험한 사람들 중 최대 65%는 죽는다고 Drugs.com는 말합니다.
NERVOUS SYSTEM
Ingestion of sodium bicarbonate can cause a number of nervous system problems, states Drugs.com. The effects on the nervous system are most often seen in children, and include mental stupor, irritability and coma.
신경계 부작용
중탄산나트륨(베이킹소다)의 섭취는 다양한 신경계 문제들을 일으킬 수 있는데, 주로 아이들에게서, 인사불성, 신경과민, 혼수로 나타납니다.
MINOR SIDE EFFECTS
Sodium bicarbonate may cause side effects that usually do not require medical care, according to Healthline.com. These include increased thirst, stomach cramps and bloating.
그 외 부작용들
위경련 및 팽만, 갈증과 같은, 보통 치료를 필요로하지 않는 부작용이 발생할 수 있습니다.
또 다른 주의 사항 싸이트
중탄산나트륨(베이킹소다) 경고
■ 기타(궁시렁 궁시렁)
Doctors going broke, Baking Soda & Maple Syrup, Cancer
■ 마치며..
늦게 발견된 3기, 4기 말기암 환자들에게 한줄기 빛이 되리라 생각합니다.
그러나, 예방 차원에서, 또는, 건강을 생각한다는 차원으로 드시는 분들이 있다면,
베이킹소다를 아무렇게나, 무조건 섭취하는 것을 추천하진 않습니다.
올려진 자료들을 충분히 검토해 본 후,
자기에게 맞는 방법과, 체질적 상관을 생각한 후 시행하시길..
(오늘은 여기까지..)