Watermelon
Punch
Ingredients
watermelon, melon, cider, Oligo corn syrup, ice cubes,
melon baller, knife
수박, 멜론(참외), 사이다,
올리고당, 얼음, 화채용 스푼, 칼

How To Make Watermelon Punch
1. Scoop the watermelon into small little balls with a
melon baller.
화채용 스푼을 이용해서 수박을 작은 공 모양으로 떠내요.
2. Cut the melon into small pieces and put them in the
bowl.
멜론(참외)를 작은 조각으로 잘라서
볼에 담아요.

3. Pour some cider into the
bowl.
사이다를 볼에
부어요.

4. Squeeze the Oligo corn syrup into the bowl. Stir it
well with a spoon.
(Optional: for added flavour, spritz some lemon
juice)
올리고당을 볼에 짜넣고 스푼으로 잘
저어주어요.
(선택사항: 레몬즙을 짜 넣으면 새콤한
향을 낼 수 있어요.)

5. Put some ice
cubes into bowl.
얼음을 볼에
넣어요.

6. Scoop the
watermelon punch into a small bowl.
수박화채를 떠서 작은
볼에 담아요.

How does it look like? It looks very refreshing and
pretty, isn't it?
It's just perfect on a hot summer
day.
What better way to help children survive in the hot
summer heat than good food?
어떤가요? 아주 상큼하고 예쁘죠?
더운 여름에
딱이랍니다.
여름에 아이들이 더위를 이겨내는데는
좋은 음식만한 게 없을 거예요.
