The term acidophilus is used to describe a number of bacteria which help in human digestion. These bacteria include L. acidophilus, L. casei, L. bulgaricus, among others. Lactobacilus acidophilus is one of the bacteria found in these mixtures, but the term acidophilus usually refers to a combination of with other beneficial bacteria.
Acidophilus is touted for its many health benefits, some of which have been known about for thousands of years. The bacteria is found naturally throughout the human body, and most likely made its way into a food long ago, beginning a cycle of natural fermentation which people eventually learned to artificially duplicate.
When acidophilus are placed in a sugar-rich environment, they begin to eat the sugars they find there. They then convert these sugars into various things, including lactic acid. This adds a distinctive taste, and lowers the pH of the food or liquid so that other flora do not find it as friendly an environment, helping to preserve the food. Yogurt is probably the most well-known of foods that make use of acidophilus, and it is very easy to notice the sour taste of the lactic acid when eating this food. Other foods that contain acidophilus include sauerkraut, kombucha, kinchi, kefir, and many other fermented food products.
Acidophilus can help protect the body against harmful bacteria, parasites, and other organisms. As it breaks down, it releases things such as hydrogen peroxide that create a toxic environment for unhealthy creatures in the body, helping to drive them out. It also plays an important role in digestion, helping to produce a number of chemicals which aid in the digestion process.
Many alternative modalities of healing look to acidophilus for a wide range of health benefits. In addition to basic digestive assistance, acidophilus is thought to help bolster the immune system as a whole. It is also thought to provide some relief from intestinal problems, such as diarrhea.
The fungal infection of Candida albicans, more commonly referred to as a yeast infection when it affects the genital area, is thought by some to be controlled by acidophilus. Since acidophilus occurs naturally in the genitals, and plays a role in warding off such infections, some people advocate topical treatment. The topical application of yogurt, which contains acidophilus, is thought by many to help relieve and ultimately cure a yeast infection. Oral ingestion is also recommended, either of yogurt, or of an acidophilus supplement.
유산균은 당이 많은 환경에 놓이면 당을 먹어 치우기 시작해 그 당을 젖산을 포함한
여러가지 물질로 변환시킵니다.
젖산은 독특한 맛을 가지며 식품이나 음료의 PH를 낮추어 다른 플로라에게 친숙한 환경이
되지 못하게 하여 식품을 보존하게 합니다.
요구르트가 아마 유산균으로 만들어진 가장 유명한 식품일 것이며 먹을 때 젖산의
그 신맛을 쉽게 느낄 수 있을 것입니다.
유산균을 포함한 다른 식품으로는sauerkraut, kombucha, kinchi, kefir가 있으며 외에도
다른 많은 식품들이 생산되고 있지요.
유산균은 해로운 박테리아와 기생충 그리고 다른 유기체들로 부터 몸을 지킬 수 있게 하며
과산화수소와 같은 물질을 방출해 인체내의 건강하지 못한 생명체에 유독한 환경을 만들어
그것들을 몸 밖으로 쫓아내기도 합니다.
또한 소화 과정을 도우는 화학물질들을 생산하는 중요한 역할도 합니다.
치료 방법을 선택하는데 있어서도 유산균의 광범위한 건강상 이점에 주목하는 경향이 있으며
유산균이 기본적으로 소화를 도우는 것 외에도 면역시스템 전반을 건강하게 만들 뿐 아니라
설사와 같은 장 문제를 감소시킨다고 생각됩니다.
Candida albicans가 생식 부위에 영향을 미치는 경우에 이스트감염과 더 연관 되며
유산균에 의해 조절된다고 봅니다.
유산균은 생식기에서 저절로 발생해서 이러한 감염을 물리치는 역할을 하기 때문에
국소 치료를 주장하는 사람도 있습니다.
유산균을 포함한 요구르트를 국소적으로 적용함으로써 이스트 감염을 감소시키고 궁극에는
치료에도 도움이 된다고 봅니다.
요구르트나 유산균제품을 드시기를 권합니다.
Because antibiotics kill the so-called probiotics, such as acidophilus, as well as harmful bacteria, many people feel that an antibiotic regime can lead to outbreaks of numerous problems, including yeast infections. It is recommended by many to take supplements of acidophilus and eat acidophilus-rich foods for a period of time after completing a regimen of antibiotics.
항생제는 유산균과 같은 생균제를 죽이고 동시에 해로운 박테리아를 죽이기 때문에
많은 사람들은 항생제 치료가 이스트감염을 포함한 많은 문제들을 일으키는 앞잡이가
될수 있다고 생각하고 있지요.
항생제 치료가 끝난 후에는 유산균이 풍부한 음식을 드시기를 권합니다.
첫댓글 항암중에도 유산균이 풍부한 현미김치를 드시면 좋겠네요.....
다시한번 재독합니다.....