You'll never guess how much a bottle of this green wine costs...
레크리에이션과 의약품 모두에서 소비자가 마리화나의 혜택에 대해 더 많이 알게되면서, 계속해서 비 범죄적 상용의 대상물이 되고 있습니다. 지금까지 미국의 29 개 주 (워싱턴디씨 DC 포함)는 대마초를 약용으로 합법화 해주었고, 여덟 개 주에서는 레크리에이션 용으로 합법화했습니다. 대마초를 재배하고 다양한 방법으로 활용할 수있음에 자유를 얻은 기업가들은 대마초를 실험하기 시작했으며 이것을 구운 식품, 사탕, 탄산 음료, 지금은 와인과 같은 다양한 식용에 주입하기 시작했습니다.
As consumers become more educated on the benefits of marijuana — both recreational and medicinal, it continues to be decriminalized at an increasing pace. So far, 29 states (and DC) in the United States have legalized cannabis for medicinal use and eight for recreational. With the freedom to cultivate the herb and utilize it in numerous ways, entrepreneurs have started experimenting with cannabis and infusing it into a variety of edibles — such as baked goods, candies, soda and now… wine.
그렇습니다. 대마초가 주입된 와인 (카나바인 Canna Vine으로 알려짐)이 마침내 캘리포니아에서 판매됩니다. 로스앤젤레스 타임스에 따르면 이 음료는 유기적으로 재배된 마리화나와 생물학적으로 역동적인 포도로 만들어졌습니다. 제품은 대마초 내에서 발견되는 일차적인 향정신성 화합물인 THC가 낮기 때문에 커다란 효과가 없는 부드러운 “ 기분좋은 몸 body high”를 제공합니다.
이 혁신적인 와인은 산타크루즈 (Santa Cruz)의 초장 (Greenway)를 소유하고 있는 암투병 생존자인 리사 몰리 (Lisa Molyneux)와 산타 마리아 (Santa Maria)의 벌대드 와인즈 Verdad Wines를 소유한 루이자 Louisa Sawyer Lindquist에 의해 개발되었습니다. 특히 Molyneux는 동료 암 생존자를 돕기 위해 와인을 발명하도록 영감을 받았습니다.
That’s right, cannabis-infused wine (otherwise known as Canna Vine) is finally available for sale in California. According to the Los Angeles Times, the beverage is made from organically grown marijuana and bio-dynamically farmed grapes. Because the product is low in THC — the primary psychoactive compound found within cannabis — it delivers a mellow “body high” without large effects.
The innovative wine was developed by cancer survivor Lisa Molyneux, who owns the dispensary Greenway in Santa Cruz, and Louisa Sawyer Lindquist, who owns Verdad Wines in Santa Maria. Molyneux, particularly, was inspired to invent the wine to aid fellow cancer survivors.
칸타 바인 (Canna Vine)은 반 병당 가격이 120 달러에서 400 달러에 이르는 비용이 든다. 제품을 만드는 과정은 1 파운드의 마리화나로 시작됩니다. 대마초가 치즈 헝겊으로 감싸인 후에, 약 1 년 동안 발효 및 휴식을 취하는 포도주 통에 첨가됩니다.
대마초 주입 와인의 개념은 새로운 것이 아니지만 (고대 중국에서는 통증 완화를 위해 처방 되었음), 그것이 현대적으로 합법적으로 조달될 수 있다는 사실입니다.
There’s a reason Canna Vine costs anywhere from $120 to $400 for half a bottle. The process to make the product begins with one pound of marijuana. After the weed is wrapped in cheese cloth, it is added to a barrel of wine where it sits for approximately one year to ferment and repose.
Though the concept of cannabis-infused wine is nothing new (in ancient China, it was prescribed for pain relief), the fact that it can be legally procured in the modern age is.
Canna Vine의 창립자는 현재 Sativa와 Indica의 최상의 균형을 찾기 위해 그린와인 (글자 그대로)을 실험하고 있습니다. 그들의 궁극적인 목표는 "기분이 좋고 편안한 느낌,"을 만들어내는 와인을 판매하는 것입니다.
몰리뉴 (Molyneux)의 말;
"그것이 멋지다는 것이 얼마나 미묘한가 입니다. 첫번째 한 모금 후에 약간의 홍조가 있지만, 그 효과는 정말로 기분이 좋으며, 밤이 끝나면 당신은 정말로 잘 수면을 취합니다. 그것은 정말로 두 세계 모두에서 최고입니다. 약을 먹으면 맛있는 와인을 맛볼 수 있습니다. "
The founders of Canna Vine are presently experimenting with the green wine (literally) to find the best balance of Sativa and Indica. Their ultimate aim is to sell a wine that creates “uplifting and relaxing sensations.”
Said Molyneux,
“What’s nice about it is how subtle it is. There’s a little flush after the first sip, but then the effect is really cheery, and at the end of the night you sleep really well. It really is the best of both worlds; you get delicious wines with medicinal benefits.”
Melissa Etheridge, — a prominent advocate of Canna Vine — credits the beverage with helping her through chemotherapy. She said,
“When I was in my deepest, darkest, last throes of chemo,” says Etheridge, “I couldn’t smoke or use a vaporizer — and I was never really an edibles eater; I didn’t want to be ‘out of it.’”
“It lands in a really beautiful place,” she added.
우선, 대마즙이 주입된 와인은 캘리포니아에서 구매할 수 있습니다. 둘째, 의료 마리화나 라이센스가 있어야 제품을 구매할 수 있습니다.
캘리포니아는 현재 대마초가 함유된 알코올을 조달할 수있는 유일한 장소입니다. 심지어 워싱턴, 오레곤, 콜로라도 같은 주에서도 조합을 생산하거나 판매할 수 없습니다.
First of all, the infused wine is only legal to purchase in California. Second, one needs a medical marijuana license to purchase the product.
California is presently the only place one can procure alcohol infused with weed. Even states like Washington, Oregon, and Colorado don’t allow the combination to be produced or sold.
Presently, both Molyneux and Lindquist seek to refine the wine to position themselves in the market of high-quality cannabis-infused products. Said Lindquist,
“Cannabis wine has been so effective as a stress reliever, as a mood elevator, and as a medicineI have no idea what the market will be like for it, but whatever I make I want to be safe, made from pure ingredients and, hopefully, delicious.”
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