자일리톨이 인기있는 설탕의 대용품으로 어두운면을 폭로 (NaturalNews)는 저탄수화물 시류에 들어온 사람들의 대부분은 자연적인 감미료의 총아로 자일리톨을 받아들이고있다. 게다가 의심스런 제조 공정 및 최종 생성물은 문제가 될 수있다 - 즉, 화학적으로 추출 된 당 알코올은 완전히 몸의 소화관내에서 소동을 일으키고 소화 할 수 없습니다. 더 나쁜 것은, 자일리톨은 유전자 변형된 옥수수로 만들고 중국에서 생산되고있다. 당 알콜은 또한 개에(dog) 매우 독성이 있다는 연구가 발견되고 간 기능 장애를 일으킬 수 있습니다. 기원과 역사 원래 1890 년대에 프랑스와 독일의 화학자에 의해 개발된 자일리톨은 핀란드와 같은 국가에 설탕의 부족의 대안을 추구하는 시민들에게 강요되고 2차 세계 대전 때까지 시장에 잘 정착하지 않았다. 자일리톨의 대규모 생산은 1970 년대에 치과용과 당뇨병의 이점의 발견과 일치한다.감미료는 자작나무의세포벽과 함께, 자작 나무와 너도밤 나무, 쌀, 귀리, 밀, 면화 종자 껍질, 옥수수 속대와 줄기의 식물 세포벽에 존재하는 크 실란 (다당류)에서 유래한다. 비용 요인 때문에 대부분의 자일리톨은 오히려 너도밤 나무 또는 자작 나무보다, 옥수수에서 만들어진다. GMO는 (유전자조작) 종종 비유기농 품종에 존재하지만 화학적으로, 모든 자일리톨은 동일합니다.
Xylitol: Uncovering the dark side of this popular sugar substitute
(NaturalNews) Many of us who have jumped on the lower-carb bandwagon have embraced xylitol as the darling of natural sugar substitutes. And yet, questionable manufacturing processes and the end product can be problematic - that is, a chemically extracted sugar alcohol the body is unable to fully digest which causes an uproar in the digestive tract. To make matters worse, xylitol is frequently made from GMO corn and produced in China. The sugar alcohol is also extremely toxic to dogs and can cause liver failure, as this study found.Origin and historyOriginally developed by French and German chemists in the 1890s, xylitol didn't become well-established on the market until World War II when sugar shortages in countries like Finland forced citizens to seek alternatives. Large scale production of xylitol coincided with the discovery of dental and diabetic advantages in the 1970s. The sweetener is derived from xylan (a polysaccharide), which is present in the plant cell walls of birch and beech trees, rice, oat, wheat and cotton seed hulls, corn cobs and stalks, along with sugar cane bagasse. Due to cost factors, most xylitol today is made from corn, rather than beech or birch. Chemically, all xylitol is the same, although GMOs are often present in non-organic varieties. |
첫댓글 놀라운 정보로군요.. 감사합니다~ ^^
좋은 정보 고맙습니다.
유기농, 방사능 전문카페에도 퍼날랐습니다
좋은정보 감사합니다
자이리톨 역시나 안 좋네요 껌도 천연ㅇ원료가 아니라 석유화합물로 만든다고 삼키지 밀리고 어디서 본거 같이요