카레닭불고기 요리법
재료준비 : 닭고기, 카레, 감자, 당근, 소금, 다진 마늘, 파 등
1. 닭고기를 삶는다. 삶고 남은 육수를 따로 둔다
2. 삶고 남은 육수를 양념으로 활용한다.
3. 육수에 카레를 넣고 젖어준다.
4. 감자, 당근을 육각형으로 자르고 넣어준다.
5. 끊기 시작하면 소금으로 간을 하고 다진 마늘과 파를 넣고 마무리한다.
6. 이 양념을 미리 삶아 놓은 닭고기에 얻어서 먹는다.
적극 추천한다. 맛이 아주 별미이다.
Ingredients : chicken, curry, potato, carrot, salt, garlic
1. boil chicken well. after boiling leave gravy
2. you can use gravy in sauce
3. put curry into there
4. cut potatoes and carrots into small pieces and put in there.
5. when it comes to boil seasoning with salt and finish with garlic and green onion
6. Finally, put this sauce and mix with chicken and enjoy~