개요
우리는 가능한 한 철저하게 자료를 설명하기 위해 최선을 다하지만, 우리는 생물학에 대한 기본적인 기초를 가진 참가자들을 대상으로 이 내용을 목표로 하고 있습니다. 고등학교 생물 과목에서 A (1등급) 혹은 그에 준하는 수준을 말합니다.
해부학이라는 용어를 들을 때 대부분의 사람들이 가장 먼저 떠올리는 것은 골격이지만, 해부학은 이보다 훨씬 더 많은 것을 포함합니다. 해부학은 유기체와 그 부분의 모양과 구조에 대한 과학이고, 개별적인 뼈, 근육 그리고 기관뿐만 아니라 미시적인 수준을 포함합니다. 이 과정은 조직의 기능과 관련하여 해부학을 가르칩니다. 이러한 것들이 궁극적으로 연결되어 있기 때문입니다. 이번 주를 통해 여러분들께 이것을 맛보게 할 것입니다. 기본적인 해부학 설명, 조직학, 조직 해부학 및 비교 해부학의 맛을 보는 것을 목표로 합니다. 그리고 병리학에 대한 소개로 마무리할 것입니다. 질병의 본질과 그 원인에 대한 과학적 연구를 통해 어떻게 질병의 구조가 건강에 어떻게 나타나야 하는지 알게 되었을 때 질병에서 일어나는 변화를 진정으로 인식하기 시작할 수 있는지 설명할 것입니다.우리는 여러분과 함께 도표에 라벨을 붙이는 것을 포함한 다양한 교구를 사용하여 모델과 해부된 표본을 사용하여 시연하고 구로 박사 자신의 개인 블루(Blue)와 프람(Fram)의 게스트 출연을 통해 이를 수행할 것입니다.
이번 주말까지 선택한 신체 시스템의 해부학, 생리학 및 조직학에 대한 기본 개요를 제공할 수 있습니다.
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Overview
Please note that whilst we do our best to explain material as thoroughly as we can, we have aimed this content at participants with a basic grounding in biology e.g. Advanced Higher or A level.
The first thing that comes to mind to most people when hearing the term anatomy is a skeleton, but of course the discipline of anatomy covers so much more than that. Anatomy is the science of the shape and structure of organisms and their parts, and it covers the microscopic level, as well as the individual bones, muscles and organs. In our course we teach anatomy in relation to the function of the structures, as these things are ultimately linked. We will try to give you a taster of this as we progress through the week. We aim to give you a taster of basic descriptive anatomy, histology, systems anatomy, and comparative anatomy. We will finish off with an introduction to pathology, the scientific study of the nature of disease and its causes to illustrate how you can only really start to appreciate the changes that happen in disease when you know how the structure should look like in health.We will do this by using a range of different teaching aids, including labeling diagrams with you, demonstrating using models and dissected specimens as well as guest appearances by Dr Gurå’s very own dogs, Blue and Fram.
By the end of this week, you should be able to provide a basic overview of the anatomy, physiology and histology of selected body systems.
Please Note: These videos contains content that some viewers may find distressing. By viewing these videos you agree to waive, and hereby do waive, any rights or remedies you have or may have against the University of Edinburgh with respect to any such content. If you do not agree to this please do not view these videos.
EDIVET: Do you have what it takes to be a veterinarian?
당신은 수의사가 될 자질을 가지고 있나요?
by The University of Edinburgh
에딘버러대학교 (University of Edinburgh)의 학부과정 입학경쟁률은 약 11:1입니다. 2022년 QS 세계 대학 순위에서 옥스포드와 캠브릿지 대학교 다음으로 영국 내 5위, 세계 16위로 평가 받았습니다. 수의학 분야는 2022년 QS 랭킹 기준 세계 6위입니다.
About this Course
This course is for anyone interested in learning more about Veterinary Medicine, giving a “taster” of courses covered in the first year of a veterinary degree and an idea of what it is like to study Veterinary Medicine.
본 과정에 대하여
이 과정은 수의학에 대해 더 알고 싶은 모든 사람들을 위한 것으로 수의학 학위의 첫 해에 다루는 과정의 "맛보기"와 수의학을 공부하는 것이 어떤 것인지에 대한 아이디어를 제공합니다.
Edited and Translated by Kwakenglish 곽영어 https://cafe.daum.net/kwakenglish