늦었는데 혹시라도 도움이 될까 해서 한영했습니다.
혹시라도 제가 실수한 부분이 있다면 번역가분들 수정해주시면 감사하겠습니다.
-오이피클 Cucumber pickles
1. 물 2L에 소금 60g, 설탕 계량컵1컵(200g)거품기로 저어준다.
식초계량컵1컵, 화이트페퍼&블랙페퍼 5g씩 , 겨자씨 10g , 월계수잎 2장,
정향5개, 마늘 반개를 넣고 끓여준다
Stir up 2 liter water, salt 60g, 1 measuring cup of sugar(200g) with a mixer.
Put 1 measuring cup of vinegar, 5g of white and black pepper, mustard seed, 2 laurel leaves, 5 cloves, and half of garlics in and boil them.
2.무늬칼을이용해 오이,당근,양파,레드양파,무,를 썰어준다.
Slice cucumber, carrot, onion, red onion, and radish using patterned knife.
3. 큰볼에 모든재료를 담고 1번을 식힌다음 부어준다.
Put every ingredients in the big bowl.
Cool 1 and pour them into the bowl.
-양파스프 Onion soup
1. 양파를 얇게 슬라이스한다
Slice an onion.
2. 팬에 정제버터를 넣고 양파를 라이트브라운색이 나게 볶는다.
Put unsalted butter in a pan, and roast onion until it gets to light brown color.
3. 냄비에 물, 비프베이스, 월계수잎, 통후추, 정향을 넣는다.
Put water, beef base, laurel leaves, whole pepper, and clove into a pot.
4. 올리브유에 마늘을 살짝볶아준다음 버터,파슬리찹,화이트와인,후추,소금,
우스타소스,레몬쥬스를 넣고 섞어준다.
Roast garlic slightly in olive oil, and put butter, parsley, white wine, pepper, salt, worcester sauce, lemon juce in and mix them.
5. 바게트빵에 앞뒤로 발라준고 살라만더에 살짝구운다음 치즈를 올려서 노릇노릇해질때까지 구워준다.
Spread them front and rear on baguette (french loaf), and roast lightly on the salamander.
Then put the chesse on and roast them lightly.
6. 3번에 볶은양파를 넣고, 우스타소스, 브랜디를 넣고 끓인다음 스프그릇에 담고
치즈바게트를 올려준다.
Put fried onion, worcester sauce, brandy in 3 and boil them. and pour them into soup bowl and place the cheese baguette on it.
-미트소스스파게티 Meat sauce Spaghetti
1. 빨간파프리카, 피망,양파,붉은양파를 얇게 채썬다.
Cut red paprika, green pepper, red onion slicely.
2. 끓는물에 스파게티 면을 넣고 10분간 삻는다.삶아진스파게티면에 올리브유를 두르고 넓게 펴준다.
Put noodles into the boiling water and boil them 10 minutes more.
Put olive oil around boiled noodles and spread it widely.
3. 팬에 기름을 넉넉하게 두르고 다진고기를 볶다가 다진양파,
다진마늘, 소금,후추,토마토 페이스트, , 브랜디를 넣고 충분히 볶아준다.
Put oil in the pan enough and broast minced meat.
And soon put minced onion, minced garlic, salt, pepper, tomato paste, brandy in it and broast them enough.
4. 밀가루를 넣어서 되직하게 해준다음 토마토 소스와 물을 넣고 끓여준다.
Put wheat flour in and make it bit thick. Then put tomato sauce and water and boil them.
5. 월계수잎,파슬리줄기, 데미글라스소스, 바질, 오레가노, 파마산치즈를 넣어준다.
Put laurel leaves, parsley stem, demiglace sauce, basil, oregano, parmesan cheese in it.
6. 슬라이스한 마늘을 올리브유에 볶다가 1번의 재료를 넣고 볶아준다.
Broast sliced garlic in olive oil and soon put 1 in. Broast them together.
7. 소금, 후추, 화이트 와인을 넣은다음 스파게티면과 미트소스를 넣고 함께 볶는다.
Put salt, pepper, white wine in. Then put spaghetti noodles and meat sauce in and broast them.
8. 접시에 미트소스 스파게티를 담고 모짜렐라 치즈를 올려 살라만더에 살짝 구워준다.
Put meat sause spaghetti on the dish, put mozzarella cheese on, and broast it on salamander.