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맥도날드는 다시 않습니다. 암에 대한 링크가이 중 일부는 'McRib'샌드위치에있는 70 개 이상의 성분이 있다는 것을 증명.
년 동안, 맥도날드들은 '특수'로 1981 년에 도입 된 이후로, 자신의 McRib 샌드위치의 거대한 컬트 같은 다음 있었다. 우리는 와서 지난 3 년 동안 가서 볼 수 있고 그것이 지금 다시 '특별한 선택'메뉴에 있습니다. 쉽게 설명하자면으로 분류, 샌드위치 만 4 주요 성분이있다. 개별적으로이 성분을보고 할 수 있습니다. (모든 재료는 맥도날드 웹 사이트에서 발췌)
고기 ... MCRIB 돼지 고기 패티. 재료 : 돼지 고기, 물, 소금, 포도당, 부식 방지제 (BHA, 프로필 갈 레이트, 구연산).
MCRIB BUN ... 알레르기 : 밀, 간장. 성분 : 인리 치드 밀가루 (표백 밀가루, 맥아 가루, 나이아신, 감소 된 철, 티아민 질산염, 리보플라빈, 엽산), 물, 효모, 고 과당 옥수수 시럽은 2 % 이하를 포함합니다 : 소금, 옥수수 가루, 밀 글루텐, 콩기름, 부분적으로 수소 첨가 대두 및 / 또는 목화씨 오일, 포도당, 설탕, 맥아 가루, 교양 밀가루, 칼슘 황산염, 황산 알루미늄, 대두 가루 반죽 에어컨 (나트륨 스테 아릴 젖산, DATEM, 아스 코르 빈산, 아조 디카, 모노 - 및 디 글리세 라이드,에 톡실 모노 및 디 글리세리드, Monocalcium 인산염, 효소, 구아 검, 칼슘 과산화수소), 칼슘 프로피온산 (방부제), 레시틴.
CONTAINS : 밀 간장
MCRIB의 소스 ... 성분 : 물, 고 과당 옥수수 시럽, 토마토 페이스트, 증류 식초, 당밀, 자연 연기 맛 (플랜트 소스), 수정 된 음식 전분, 소금, 설탕, 향료, 콩 오일, 산탄 검, 양파 가루, 마늘 가루 , 칠리 고추, 나트륨 안식향산 (방부제), 카라멜 색소, 사탕무 분말.
피클 조각 ... 재료 : 오이, 물, 증류 식초, 소금, 염화칼슘, 명반, 소르빈산 칼륨 (보존료), 자연의 맛 (플랜트 소스), 폴리 소르 베이트 80, 심황 (컬러)의 추출액.
'돼지 고기'반군 진짜 질 좋은 고기가 없다는 것을 의미, 고기를 재구성한다. 대신에 그들은 같은 졸작, 심장, 다음 모든 물과 소금에 요리하는 배와 돼지의 WAST 내부를 사용합니다. 이 과정은 소금 수용성 단백질을 모두 추출하고 정중하게 "돼지 고기 패티"로 표제가 붙은 고무 칵테일에 모든 것을 함께 응결. 성분 몰식자산 프로필 및 BHA를 알 수 있습니다. 이 방광과 갑상선 암 발생을 촉진의 원인이되므로이 방부제, 중요한 하나입니다. 연구는 BHA 및 프로필 갈 레이트는 국립 독성 프로그램에 따라 위의 증식 및 세포 독성을 유발하는 추가적인 효과를 보여 주었다는 것을 지적했다
혼자 거의 40 성분을 포함하고, '빵'에 이동할 수 있습니다. 고 과당 옥수수 시럽은 지금 췌장암을 일으키는 것으로 알려져 있습니다 고려 성분 재미있다. 혼자 경화유 및 암모늄, 칼슘, 황산은, 자신의 일반적인 사용은 토양의 비료로합니다. 우리는 FDA가 안전한 식품 첨가물로 승인을 고려, 걱정해야하지 않는 것이. 아조 디카 본 아미드는 '반죽 컨디셔너'의 역할을 완전히 불필요한 성분이다. 아조 디카 본 아미드는 미국에서 발포 - 플라스틱의 제조에 사용되며, 유럽 및 호주에서 금지된다.
McRib 소스. 여기에 우리가 주요 성분으로 다시 높은 과당 옥수수 시럽을 참조하십시오.
심지어 피클 발암 성. 소르빈산 칼륨은 유전 독성과 돌연변이 유발 성 화합물이다. 그런데 왜 우리는 여전히 McRib을 구매? 흔적의 AF '리브'가 없습니다 특히. 맥도날드 심지어 마케팅 이사는 실제 "갈비"의 부족이 항목에게 그것의 "유머의 독특한 감각을"주는 것을 말합니다. 이상한 마케팅 기법의 비트. 희망을 더 많은 사람들이 간식에 훨씬 더 안전하고 더 맛이 방법이 있다는 것을 그들 자신을 위해이 문서와 판사를 읽습니다. 이미지에 대한 집단의 진화에 감사합니다.
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McDonalds McRib Sandwich: It’s Not Real Food.
McDonalds does it again. Proof that there are over 70 ingredients in the ‘McRib’ sandwich, some of which have links to cancer.
For years, McDonalds has had a massive cult-like following of their McRib sandwich, ever since they introduced it in 1981 as a ‘special’. We have seen it come and go over the last 3 decades and it is now back on the ‘special selection’ menu. Broken down into layman’s terms, there are only 4 main ingredients in the sandwich. Lets look at these ingredients individually. (All ingredients are taken from the McDonalds website)
THE MEAT…MCRIB PORK PATTY. Ingredients: Pork, Water, Salt, Dextrose, Preservatives (BHA, Propyl Gallate, Citric Acid).
THE MCRIB BUN…Allergens: WHEAT AND SOY. Ingredients: Enriched Flour (Bleached Wheat Flour, Malted Barley Flour, Niacin, Reduced Iron, Thiamin Mononitrate, Riboflavin, Folic Acid), Water, Yeast, High Fructose Corn Syrup, Contains 2% Or Less: Salt, Corn Meal, Wheat Gluten, Soybean Oil, Partially Hydrogenated Soybean and/or Cottonseed Oils, Dextrose, Sugar, Malted Barley Flour, Cultured Wheat Flour, Calcium Sulfate, Ammonium Sulfate, Soy Flour, Dough Conditioners (Sodium Stearoyl Lactylate, DATEM, Ascorbic Acid, Azodicarbonamide, Mono- and Diglycerides, Ethoxylated Mono- and Diglycerides, Monocalcium Phosphate, Enzymes, Guar Gum, Calcium Peroxide), Calcium Propionate (Preservative), Soy Lecithin.
CONTAINS: WHEAT AND SOY
THE MCRIB SAUCE…Ingredients: Water, High Fructose Corn Syrup, Tomato Paste, Distilled Vinegar, Molasses, Natural Smoke Flavor (Plant Source), Modified Food Starch, Salt, Sugar, Spices, Soybean Oil, Xanthan Gum, Onion Powder, Garlic Powder, Chili Pepper, Sodium Benzoate (Preservative), Caramel Color, Beet Powder.
THE PICKLE SLICES…Ingredients: Cucumbers, Water, Distilled Vinegar, Salt, Calcium Chloride, Alum, Potassium Sorbate (Preservative), Natural Flavors (Plant Source), Polysorbate 80, Extractives of Turmeric (Color).
The ‘pork’ is restructured meat, meaning that there is no real quality meat involved. Instead they use the wast insides of the pig such as tripe, heart, and stomach which are then all cooked in water and salt. This process extracts all of the salt-soluble proteins and congeals everything together into a rubbery concoction respectfully titled as a “pork patty”. Notice the ingredients propyl gallate and BHA. This preservative is the important one, as it can cause promoted urinary bladder and thyroid carcinogenesis. Studies have noted that BHA and propyl gallate showed additional effects in inducing stomach hyperplasia and cytotoxicity according to National Toxicology Program
Lets move onto the ‘bun’ which, alone, contains nearly 40 ingredients. Interesting that high-fructose corn syrup is an ingredient considering it is now known to cause pancreatic cancer. The hydrogenated oils alone and the ammonium and calcium sulfate, their common usage is as a soil fertilizer. Not that we should worry, considering the FDA approved it as a safe food additive. Azodicarbonamide is a totally unnecessary ingredient, acting as a ‘dough conditioner’. Azodicarbonamide is used in the manufacture of foamed-plastics in the US and is banned in Europe and Australia.
The McRib sauce. Here we see high fructose corn syrup again as a main ingredient.
Even the pickles are carcinogenic. Potassium sorbate is a genotoxic and mutagenic compound.
So why are we still buying the McRib? Especially as there is no sign af a ‘rib’. Even the Marketing Director for McDonald’s, says the lack of actual “ribs” is what gives the item its “quirky sense of humour”. A bit of a strange marketing technique. Hopefully more people will read this article and judge for themselves that there are much safer and tastier ways to snack. Thanks to Collective Evolution for the images.
http://rawforbeauty.com/blog/mcdonalds-mcrib-sandwich-its-not-real-food.html
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첫댓글 와! 어쩌면.....