However, the portion of the proteins that dissolves is dependent on the fineness of the coffee
particle during extraction, the temperature of the extracting water, and the exhaustiveness of the extraction. although 26 percent solubles are shown form green coffee, over30 percent can be attained by variations of the above procedures.
In addition, the amounts of carbohydrates solubilized depend on the fineness of grind
the fiber portion nuder carbohydrates is taken as 20 percent and consists of
holo - cellulose and linin hemi - cellulose are considered hydrolyzable.
급하게 좀 부탁드려용 ㅠㅠ
첫댓글 하지만, 용해되어지는 단백질의 비율은 추출과정중 커피입자의 분말도, 추출물의 온도, 추출의 정교함에 의해 좌우된다. 비록 볶지않은 커피의 26%가 수용성물질이지만, 위 절차에 의해서 30%까지 얻을수 있다.
게다가 수용성 탄수화물의 양은 갈려진 섬유부분의 분말도에 달려있다.
아 어렵다..ㅠㅠ 이게 한계.. 전공이면 하겠는데..ㅎㅎ 암튼 다른 분들이 더 도와주겠죠..~!
감사해요^^