5. 레스토랑에서 점심식사를 하는 사람들은 대체로 따뜻한 샌드위치를 시켜 먹는다. 가장 많이 주문하는 것은 햄버거와 핫도그가 꼽힌다.햄버거는 보통 고기를 잘게 갈아서 이것을 둥그런 빵 속에 넣어 판매를 한다. 핫도그는 기다랗고 좀 얇은 빵에 5~7인치 정도의 소시지 ( red hot,frankfurter, 혹은 wieners라고도 함 ) 를 넣어 판다. 핫도그라는 이름은( 대략 1900년대 쯤 ) 미국의 상인 이 몸통이 긴 독일의 개와 소시지를 비교한 것에서 아이디어를 얻었다. 처음엔 hot dog dachshund sausages 가 결국은 간단하게 hot dogs 가 된 것이다.
6. 샌드위치는 점심때 먹는 일반적인 음식이지만 저녁에는 스프와 샐러드, 프랑스식 튀긴 감자와 감자 칩, 그리고 단 맛이 나는 후식과 과일을 먹는다.
7. 점심식사를 거의 비슷한 시간에 하기때문에 12시에서 2시까지 식당은 매우 붐빈다. 카운터에서 남녀 종업원들은 손님들이 따로따로 앉아있지 않고 등받이가 없는 일인용 의자에 나란히 앉아 있어서 빠르게 음식 시중을 들 수 가 있다. 식사시간을 절약하기 위해 카페테리아에서 식사를 하는 사람도 많은데 여기서는 음식이 진열된 곳으로 쟁반을 가지고 가서 원하는 음식을 쟁반에 올려놓고 라인의 맨 끝 계산대에서 돈을 내면 된다. 셀프 서비스 식당에서는 많은 손님을 빠르고 효율적으로 처리한다. 공장, 병원, 학교등과 같은 대규모의 시설은 보통 카페테리아나 구내식당이 있는데 이 곳에는 음식을 분배하는 기계가 있어 고객들이 스프, 샌드위치, 음료수, 과일 그리고 디저트 등등을 구입할 수 있다. 이런 기계 옆에는 마이크로 웨이브 오븐이 있어서 음식을 쉽게 데울 수가 있다. 패스트 푸드 음식점( 고객들이 음식을 주문하고 음식을 제공받는데 약 2분 정도 소요 됨 ) 은 또한 점심시간 동안에는 굉장히 호황을 누리는 사업이다.
8. 이와는 대조적으로 점심식사를 좀 더 느긋하게 대접 받길 원하는 사람들을 위한 전통적인 레스토랑도 여러개가 있다. 아주 멋진 레스토랑에서 식사하는 사람들은 때로 식사를 하면서 업무를 논하는 업무 관련 점심식사로 업무와 여흥을 결합시키기도 한다.
9.좀 늦은 오후에 스낵을 먹는 것 역시 미국인들의 전통 중에 하나다. 사무실과 공장 근로자들은 두번 째로 커피를 마시며 휴식을 갖는다. 방과 후 아이들은 집으로 오자마자 냉장고로 가서 문을 여는 게 보통이다. 더운 날씨엔 아이스크림이 아이들이 즐겨찾는 음식이다. 아이스크림은 원뿔모양이나 막대기형태로 혹은 위에 단 맛이 나는 소스를 얹은 sundae의 형태로 소비가 된다. 아이스크림은 또한 밀크 셰이크와 아이스크림 소다같은 두 가지 잘 팔리는 음료수와 함께 먹기도 한다.
10. 하루 중 식사량이 가장 많은 때는 저녁 6시 쯤 하는 저녁이다. 식사는 몇 가지의 코스로 구분되어 있다 : 전채 ( 신선한 과일, 과일 쥬스, 생선의 일부 ) : 스프: 샐러드: 첫번째 육류: 닭이나 칠면조 요리 또는 생선 : 야채 데운 것, 밥 종류, 아니면 면 류등. 커피와 차 그리고 디저트를 먹으면 식사가 끝나게된다. 대부분의 미국인들은 디저트로 케잌,파이 또는 아이스크림 과 같은 단 것을 선호한다. 아이스크림 한 숫가락
또는 치즈 한 조각과 함께 나오는 애플파이는 미국인들 전체가 아주 좋아하는 음식으로 "사과파이와 같은 미국인" 이라는 재미있는 표현도 있다. 미국인들이 이런 코스요리를 매일 저녁에 먹지는 않지만 외식을 하거나 집으로 온 손님 접대를 할 때는 종종 이렇게 식사를 한다.
도움이 됐으면 좋겠어요,, 그리고 영어 공부도 열심히 하길 바래요..^^**
5. People who eat lunch in restaurants are more likely to order hot sandwiches. The most popular of these are hamburgers and hot dogs. Hamburgers are patties of chopped meat, usually served in round buns. Hot dogs are 5 to 7-inch sausages(also calls red hots, frankfurters, or wieners) served in long, thin buns. The name hot dog was inspired (about 1900) by an American vendor who compared the frankfurter to the long-bodied German dog. His hot dog dachshund sausages eventually became simply hot dogs.
6. The sandwich is standard lunchtime fare, but for a bigger meal, the diner might add a bowl of soup, a salad, French fried potatoes or potato chips. and a sweet dessert or fruit.
7. Because most people eat lunch around the same time, restaurants are quite crowded between noon and two o'clock. At counters, where customers sit on a row of stools rather than at separate tables, waiters and waitresses can provide faster service. To save time, many people eat in cafeterias, where customers walk by displays of food, place what they want on their trays, and then pay a cashier at the end of the line. Self-service cafeterias handle big crowds quickly and efficiently. Large institutions such as factories, hospitals, and schools often have cafeterias and/ or lunchrooms with food-dispensing machines from which customers can purchase soup, sandwichs, drinks, fruit, and sweets. Microwave ovens for heating foods quickly may be set up near these machines. Fast-food restaurants(where customers order food and get it in about two minutes) also do a thriving business at lunchtime.
8. On the other hand, those who want a more leisurely lunch served to them find many traditional restaurants. At nice restaurants, diners sometimes combine business and pleasure at a business luncheon, where work is discussed while eating.
9. The mid-afternoon snack is also an American tradition. Office and factory workers take a second coffee break. Children coming home from school usually head immediately for the refrigerator. In warm weather, ice cream is a popular snack food. It's consumed in cones, bars, and sundaes(with a sweet sauce on top). It is also used in two popular drinks, milkshakes and ice cream sodas.
10. The biggest meal of the day is dinner, served about six o'clock. Dinner may include several courses: an appetizer(consisting of fresh fruit, fruit juice, or a small portion of fish); soup; salad; an entree of meat, poultry, or fish; and side dishes such as cooked vegetables, rice, or noodles. Coffee or tea and dessert finish off the meal. Most Americans prefer a sweet dessert such as cake, pie, or ice cream. Apple pie, served hot with a scoop of ice cream (a la mode)or with a slice of cheese, is a national favorite, hence the popular expression, " as American as apple pie." Most American don't eat all these courses for dinner every evening, but they often do so when eating out or serving guests at home.
잉..눈아퍼여..영타가 장난이 아니라..ㅠ.ㅠ
이거 쓰는데 1시간 넘게 걸렸어여...-.-^
정말 정중히 부탁드립니다.. 저한테 이메일을 주시던지하세여
그럼 제가 바로 답장 날려서 밥 약속 정합니다!-.-^
홧팅!!! 귀찮게 해드려서 죄송해요...ㅠ.ㅠ