긴급= [미국산 소비 수입소의 연령-16개월] 미국 FDA에 질의 & 답변
017-209-0860
http://bbs1.agora.media.daum.net/gaia/do/debate/read?bbsId=D003&articleId=580736&pageIndex=1&searchKey=&searchValue=&sortKey=depth&limitDate=0&agree=F
다음에서 펌한 내용입니다.
상당한 신빙성이 있고 전화 꼭 해 보세요..
이번 pd수첩에 영향이 상당히 클듯 합니다.
다시 올립니다.
펌입니다.
미국한인 주부사이트의 한 주부께서 미국 FDA에 질의하여 받은 답변입니다.
FDA답볍의 요점은,
1) 미국내 유통 소고기의 평균 월령은 16개월이라는 것이며
그 이상 월령의 소고기는 소세지나 갈은 고기 또는 가공식품으로 소비된다.
2) 30개월령 이상의 소 뿐만 아니라 그 이하의 어린 소들도 SRM이 제거되어 판매된다.
아래는 펌 내용입니다. 질문하시고 답변 받으신 주부님, 감사합니다.
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하도 논란이 많아서 제가 이멜일을 보냈습니다. 미국 소비자가 30개월 이상의 소고기를 살 수 있는가에 대해서요. 답장입니다.
FW: age of meat/Question from USDA.gov-- Provide General Feedback - 1210355610354 [Incident: 080509-000042] |
보낸 사람: |
FSIS Technical Service Center(TechCenter@fsis.usda.gov) |
보낸 날짜: |
2008년 5월 9일 금요일 오후 11:21:29 |
회신 받을 사람: |
FSIS Technical Service Center (TechCenter@fsis.usda.gov) |
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참조: |
fsis.webmaster@fsis.usda.gov |
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Subject |
FW: age of meat/Question from USDA.gov-- Provide General Feedback - 1210355610354 |
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Discussion Thread |
Response (TSC Staff Officer) |
05/09/2008 07:21 PM |
Thank you for your question. All beef sold in commerce in retail grocery stores in the USA is derived from federally inspected beef. All federally inspected beef has all specified risk materials (SRMs) removed before it leaves the slaughter plant and is safe for consumption.
You may be able to purchase beef of any age on-ce all the SRMs have been removed from both young cattle, or cattle 30 months and older. Most beef steaks and roasts purchased in grocery stores are from cattle approximately 16 months of age. Most beef from older animals is used in sausages, some ground beef, and other manufactured beef products.
For more information: http://www.fsis.usda.gov/Food_Safety_Education/Ask_Karen/index.asp#Question
http://www.fsis.usda.gov/Fact_Sheets/Bovine_Spongiform_Encephalopathy_Mad_Cow_Disease/index.asp
Please reply if you have more questions. Your questions are important to us. |
미국놈들한테 전화해서 알아 보세요..
빠른 시일내에 증거 잡아야 합니다. 이 녀석들 또 바꿀 수 있기 때문에