Wine tasting and an introduction to wine appreciation
(Session 1)
* Introduction to white wine production * Introduction to white wine evaluation * Types & styles of white wine * Varietal white wine tasting * Riesling * Sauvignon Blanc * Semillon * Chardonnay * Sparkling wine * Sweet white wines
Session 2
* Introduction to red wine production * Introduction to red wine evaluation * Types & styles of red wine * Varietal red wine tasting * Pinot Noir * Merlot * Cabernet Sauvignon * Shiraz * Sparkling wine * Sweet red wines * Examination (covering sessions 1 & 2)
- 호주 디킨대학교 와인프로그램강사 -
Paul Chambers는 Victorian Wine Industry Association (VWIA)회장이며 자신 소유의 레스토랑과 포토밭, 복합 양조장을 소유하고 있다. Paul Chambers는 작은 규모의 포도주 양조장에 특별한 관심을 가지고 있으며 Deakin University의 Wine Science Program을 개발하는 모든 과정 및 포도주 양조장과 포도밭의 설립에 참여하고 있다.
Mark Johnson은 Deakin University의 포도주 양조장 건설과 디자인에 참여하고 있으며 the winery engineering consortium의 책임자이다. Mark Johnson의 부친이 운영하고 있는 회사인 (VELO)은 전세계의 와인생산 지역에 포도주 양조장 개발 시스템을 가지고 있다
Duncan McGillivery은 Deakin University의 Wine Science 학과에 Associate Professor 이며 School of Biological & Chemical Sciences의 Corporate Winemaker이며 Deakin University의 the Director of the Wine Science Program 이며 the National Centre for Cool Climate Wine Science 의Director 이다.