Today, our P5 students had an insightful talk by a parent on sustainable fisheries,
linking to SDG 14: Life Below Water.
They explored how fish like Tilapia and Patin can be farmed sustainably while ensuring food security for local communities. Students learned about balancing supply and demand and producing quality seafood in an eco-friendly way.
Seeing the fish up close made the lesson even more exciting!
오늘 우리 P5 학생들은 지속 가능한 어업에 대한 학부모의 통찰력 있는 강연을 가졌습니다,
SDG 14: 물 아래에서의 삶에 대한 링크.
그들은 틸라피아와 파틴과 같은 물고기가 지역 사회의 식량 안보를 보장하면서 어떻게 지속 가능하게 양식될 수 있는지 탐구했습니다. 학생들은 공급과 수요의 균형을 맞추고 친환경적인 방식으로 고품질 해산물을 생산하는 방법을 배웠습니다.
물고기를 가까이서 보니 수업이 더욱 흥미진진해졌습니다!