안녕하세요
호주 통신원 Tina에요^^
오늘은 저번 시간에 이어서 다음 Unit 실습 내용을 소개해 줄게요.
Semester 1
ㅡSITHCCC005
Prepare dishes using basic methods of cookery (Practical 1)
*Deep Frying (튀김)
- Tempura Vegetables with Dipping Sauce
- Fillet of Whiting Orly Style
- Pommes Frites: 독일에서 대중적으로 유행하는 요리로 프랑스식 감자튀김, 즉 프렌치 프라이(french fries)의 독일 명칭
- Salsa(소스)
ㅡSITHCCC005
Prepare dishes using basic methods of cookery (Practical 2)
*Grilling( 고기나 생선을 굽는 석쇠 )
- Grilled Supreme of Fish
- Grilled Tomato
- Grilled Field Mushroom
- Served with grooved lemon and picked parsley
- Char Grilled Sirloin Steak
- Char Grilled Vegetable Stack
- Sauce Beamaise
ㅡSITHCCC005
Prepare dishes using basic methods of cookery (Practical 3)
*Poaching(원형을 상하게 하지 않은 채 뜨거운 물에서 삶은 것(계란요리)), Baking(굽기)
- Poached Pears in Red Wine
- Poached Supreme of fish with White Wine, Coriander and Coconut Milk Reduction Sauce.
- Baked Reef Fish Provencale (En papillote)
- Jus Lie
ㅡSITHCCC005
Prepare dishes using basic methods of cookery (Practical 4)
*Roasting(오븐에서 육류, 가금류, 감자 등을 구워내는 건식열 조리방법), Boiling(끓음), Deep Frying(튀김)
- Roast chicken
- Roast Sirloin of Beef-( Teacher Cemonstration only )
- Roast Vegetables - Pommes Chateau, Pumpkin, Sweet Potato, Parsnip
- Buttered Beans
- Game Chips
- Jus de Roti
- Mixed Fruit Compote
ㅡSITHCCC005
Prepare dishes using basic methods of cookery (Practical 5)
*Stewing(건식열과 습식열을 겸해서 사용하는 조리방법이다. 스튜는 작은 고깃덩어리를 높은 열을 이용하여 표면에 색을 낸 다음 습식열로 조리하는 것이 특징이다)
Braising(브레이징은 서양요리에서 건식열과 습식열 두 가지 방식을 이용한 대표적인 조리방법으로 우리나라의 찜과 비슷한 조리법이다. 일반적으로 브레이징하는 재료는 덩어리가 크고 육질이 질긴 부위나 지방이 적게 함유된 고기를 조리하는 방법이다.)
Steaming(찜통에서 음식을 쪄내는 요리 방법 중 하나. 스티밍은 음식을 찜통에 넣고 식품을 수증기의 압력으로 쪄내거나 중탕하는 조리방법을 말한다.)
- Navarin of Lamb
- Ossobucco
- Boiled Tumed Potatoes
- Buttered Turned Carrots
ㅡSITHCCC005
Prepare dishes using basic methods of cookery (Practical 6)
*Shallow Frying( 깊이가 얕은 Pan을 사용하여 Pan을 뜨겁게 한 뒤 기름과 버터를 넣어 급히 익혀내는 방법으로 스테이크 조리 시 고기의 표면조직을 수축시켜 내부의 영양분과 고기 즙이 밖으로 흘러나오지 않도록 조리하는 방법)
-Escalope of Chicken with Sauce Marsala
- Saute Potatoes
- Steamed Broccoli
- Supreme of Fish Meuniere
- Pommes Puree
ㅡSITHCCC005
Prepare dishes using basic methods of cookery (Practical 7)
*Grilling, Shallow Frying
- Grilled Sausage
- Grilled Bacon
- Grilled Tomato
- Grilled Mushroom
- Hash Brown
- Lamb's Fry
- French Toast and Seasonal Fruit Platter
ㅡSITHCCC005
Prepare dishes using basic methods of cookery (Practical 8)
*Stewing, Grilling, Steaming
- Blanquette of Lamb
- Steamed Turned Carrots
- Grilled Mushroom and Haloumi with spinach and Cherry Tomatoes
ㅡSITHCCC005
Prepare dishes using basic methods of cookery (Practical 9)
*Roasting, Baking
- Roast Lamb
- Roast Vegetables - Pommes Chateau, Pumpkin, Sweet Potato, Parsnip
- Buttered Beans
- Mint Sauce
- Jus de Roti
- Beef Stroganoff
ㅡSITHCCC005
Prepare dishes using basic methods of cookery (Practical 10)
*Poaching, Shallow Frying, Braising
- Poached Supreme of Bonne - Femme
- Pommes Puree
- Buttered Snow Peas
- Pork Medalions in a Porcini and White Wine Jus
- Braised Red Cabbage
와~~~정말 조리 방법도 다양하죠 같은 재료로 다양한 조리방법으로 요리해서 맛도 비교해보는것도 재미있겠어요.
오늘은 여기까지~~~ 다음 시간에는 다른 유닛으로 또 만나요!!
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