Trans fat
Trans fat is the common name for a type of unsaturated fat with trans-isomer fatty acid(s). Trans fats may be monounsaturated or polyunsaturated.
트랜스지방은 트랜스형 이성질체 지방산을 가지고 있는 불포화 지방의 한 종류를 일컫는 일반적인 이름이다. 트랜스지방은 불포화 결합을(단일결합) 1개 갖는 지방이거나, 고도 불포화(2중 결합) 지방이다.
참고) Fats are divided into three groups based on the main type of fatty acids they contain:monounsaturated, polyunsaturated, polyunsaturated, and saturated. Small amounts of monounsaturated and polyunsaturated fats in the foods we eat are linked with good health benefits. Saturated fats are linked with heart disease and cancer.
지방은 그들이 포함하고 있는 지방산에 따라 세 가지 그룹으로 분류된다: 단일결합 불포화, 이중결합 불포화, 그리고 포화이다. 우리가 섭취하는 음식물에 존재하는 소량의 단일결합 불포화와 이중결합 불포화 지방은 건강에 좋은 혜택을 준다. - 포화 지방은 심장 질환 및 암과 연관된다.
Most trans fats consumed today are created industrially in partial hydrogenation of plant oils — a process developed in the early 1900s and first commercialized as Crisco in 1911.
대부분의 트랜스지방은 오늘 날 식물 오일의 부분 탈수소화반응에서 공업용으로 만들어지는데, 1900년대 초에 개발된 처리방법으로 1911년에 Crisco로 처음 상용화되었다.
The goal of partial hydrogenation is to add hydrogen atoms to cis-unsaturated fats, making them more saturated.
부분 탈수소화반응의 목적은 cis구조 불포화 지방에 수소원자를 첨가해 그들이 더 포화되도록 만드는 것이다.
참고) 트랜스지방은 포화지방이 아니라 불포화지방입니다. 불포화지방의 종류가 cis와 trans로 나뉘는 것입니다. Nurse's Health Study에서 한 연구에 따르면 트랜스지방의 섭취량이 2% 증가할 때마다 심혈관 질환의 위험이 두 배가 된다고 합니다. 반면에 포화지방은 섭취량이 15% 증가해야 같은 위험을 줍니다. 또 다른 연구에 의하면 트랜스지방을 하루에 5g씩 먹으면 심혈관 질환의 위험이 25%나 증가한다고 합니다. 이것은 포화지방보다 다섯 배나 높은 수치입니다.
These saturated fats have a higher melting point, which makes them attractive for baking and extends their shelf-life.
이런 포화 지방은 녹는점이 높은데, 이는 빵을 굽는데 아주 사용하기가 좋고 재품의 저장 수명을 높인다
However, the catalyst also catalyses a side reaction that isomerizes some of the cis-unsaturated fats into trans-unsaturated fats instead of hydrogenating them completely.
그러나, 촉매는 cis구조의 불포화지방을 수소를 완전히 처리하는 대신에 몇 몇 cis구조 불포화지방을 트랜스형 불포화지방으로 이성화하는 부반응을 촉진시킨다.
Unlike other dietary fats, trans fats are neither essential nor salubrious and, in fact, the consumption of trans fats increases one's risk of coronary heart disease by raising levels of "bad" LDL cholesterol and lowering levels of "good" HDL cholesterol.
다른 식용 지방과는 달리, 트랜스지방은 필수적이지 않고 건강에도 좋지 않은데, 사실 트랜스 지방사용은 나쁜 LDL 콜레스테롤 수치를 증가시키고, 좋은 DHL 콜레스테롤의 수치는 낮추어 심장병의 위험을 증가시킨다.
Health authorities worldwide recommend that consumption of trans fat be reduced to trace amounts. Trans fats from partially hydrogenated oils are more deleterious than naturally occurring oils.
전 세계적으로 보건당국은 트랜스지방의 사용을 미량으로 줄일 것을 당부한다. 부분적 탈수소화 된 오일에서 얻은 트랜스지방은 자연에서 얻은 오일보다 훨씬 더 치명적이다.
Chemically, trans fats are made of the same building blocks as non-trans fats, but have a different arrangement.
화학적으로 트랜스지방은 트랜스지방이 아닌 지방과 동일한 성분으로 만들어지지만, 다른 결합을 취하고 있다.
In trans fatty acid molecules, the hydrogen atoms are bonded to pairs of doubly bonded carbon atoms (characteristic of all unsaturated fats) in the trans rather than the cis arrangement.
트랜스 지방산 분자는 cis구조의 배치라기 보단 트랜스형태로 수소원자가 한 쌍의 이중결합의 탄소원자(모든 종류의 불포화 지방의 특징)와 결합을 하고 있다.
This results in a straight, rather than kinked, shape for the carbon chain, more like the straight chain of a fully saturated fat.
이것이 완전한 포화 지방의 곧은 결합형에 더 가까운 탄소결합을 위한 곱슬한 형태가 아닌 곧은 형태를 띠게 한다.