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- 연구결과 가장 일반적인 알레르기가 갑각류에 있다는 것을 알아냈지만 땅콩 또한 큰 위협이다.
https://medlineplus.gov/news/fullstory_166104.html
Nearly 4 Percent of Americans Suffer From Food Allergies
Study finds most common allergy is to shellfish, but peanuts also pose big threat
2017년 5월 31일 수요일 (Healthday News) - 새로운 연구결과에 의하면 복부 경련에서부터 생명을 위협하는 아나필락시스(기도 붓기)에 이르는 알레르기 반응을 피하기 위해 수백만 명의 미국인들이 갑각류, 달걀, 땅콩 또는 콩에 대해 다짐을 해야 한다.
WEDNESDAY, May 31, 2017 (HealthDay News) -- Millions of Americans have had to swear off shellfish, eggs, peanuts or soy to avoid allergic reactions that can range from stomach cramps to life-threatening swelling of the airways, new research shows.
미국인의 약 4%는 음식 알레르기가 있으며, 여성과 아시아계가 가장 많이 영향을 받는 것으로 나타났다.
Approximately 4 percent of Americans have a food allergy, with women and Asians the most affected, the study found.
"최근 보고서에 따르면 음식 알레르기가 증가하고 있으며 지난 10년간 미국에서 음식 알레르기 관련 입원이 증가하고 있다"고 선임연구원 Li Zhou 박사는 말했다. 그녀는 보스턴의 Brigham and Women's Hospital에서 일반 의료 및 1차 진료부서 경력을 갖고 있다.
"Recent reports suggest that food allergies are on the rise, with more food allergy-related hospitalizations in the U.S. over the last decade," said lead researcher Dr. Li Zhou. She's with the division of general medicine and primary care at Brigham and Women's Hospital in Boston.
식품 알레르기는 매년 미국에게 약 250억 달러의 비용이 든다고 말했다.
Food allergies cost the United States an estimated $25 billion annually, Zhou said.
연구의 경우, 저우 박사와 그녀의 동료는 하나 이상의 음식 알레르기 또는 음식에 대한 과민증으로 인해 고통을 받는 97,000명 이상의 환자를 식별해 거의 3백만 건의 의료 기록을 조사하였다.
For the study, Zhou and her colleagues reviewed nearly 3 million medical records identifying more than 97,000 patients who suffered from one or more food allergies or an intolerance to a food.
가장 흔한 알레르기는 새우와 랍스터 같은 갑각류이었다.
The most common allergy was to shellfish, such as shrimp and lobster, Zhou said.
"또한 음식 알레르기나 과민증을 앓고 있는 6명 중 1명이 아나필락시스(생명을 위협하는 기도 붓기)를 기록했다"고 지적했다.
"In addition, 1 in 6 patients with a food allergy or intolerance had a documented anaphylaxis [life-threatening swelling of the airways]," she noted.
음식 알레르기는 두드러기, 아나필락시, 호흡 곤란, 천명음, 가려움증, 부기 또는 음식 과민증이라는 알레르기 유사 반응과 같은 반응을 일으킬 수 있다고 Zhou는 말했다.
Food allergies can lead to reactions such as hives, anaphylaxis, shortness of breath, wheezing, itching, swelling or allergic-like reactions called intolerances, Zhou said.
다른 일반적인 음식 알레르기에는 과일이나 채소, 유제품과 땅콩이 포함되어 있었다.
Other common food allergies included fruits or vegetables, dairy and peanuts, the researchers found.
그녀의 연구팀은 약 13,000명의 환자가 땅콩에 알레르기 또는 과민증을 보인 것으로 밝혔다. 여기에는 7,000 명이상이 두드러기, 아나필락시스 또는 다른 반응을 경험한 경우가 포함되었다.
Her team found that nearly 13,000 patients were allergic or had an intolerance to peanuts, including more than 7,000 who had experienced hives, anaphylaxis or other reactions.
그러나 땅콩 알레르기를 가진 5명의 환자 중 1명만이 추적 조사를 받았다.
But, only 1 in 5 patients with a peanut allergy received follow-up allergy testing, Zhou said.
연구팀은 음식 알레르기가 있는 미국인의 수를 감안할 때 알레르기 의료인이 더 필요하다고 생각한다.
Given the number of people in the United States with food allergies, the researchers think that more allergists are needed.
"음식 알레르기로 나타난 심각성의 광범위함은 알레르기 평가에 대한 필요성을 강조한다."라고 Zhou는 말했다.
"The spectrum of severity observed with food allergy highlights the critical need for more allergy evaluations," Zhou said.
이 보고서는 5월 31일 Journal of Allergy and Clinical Immunology에 발표 되었다.
The report was published May 31 in the Journal of Allergy and Clinical Immunology.
갑각류 외에도 땅콩, 견과류, 계란 및 우유에 대한 알레르기가 일반적이라고 Miami의 Nicklaus Children 's Hospital의 위장병 학자 인 Alisa Muniz Crim 박사는 말했다.
In addition to shellfish, allergies to peanuts, tree nuts, eggs and milk are common, said Dr. Alisa Muniz Crim, a gastroenterologist at Nicklaus Children's Hospital in Miami.
연구에 참여하지 않았지만 Crim은 음식에 대한 과민 반응을 보이는 환자는 식단에서 해당 음식을 제외해야한다고 말했다.
Patients who have an anaphylactic reaction to a food must exclude that food from their diet, said Crim, who wasn't involved with the study.
"이 환자들 중 상당수는 EpiPen을 갖고 다닐 필요가 있다. EpiPen에는 기도를 여는 데 신속하게 작용하는 약물 에피네프린이 들어있어 환자가 숨을 쉬게 할 수 있다."고 한다.
"Many of these patients need to carry an EpiPen, which contains the drug epinephrine that acts quickly to open the airway, letting the patient breathe," she said.
어린이들에게 공통적인 반응은 위경련, 구토, 피부 발진 및 설사이다.
Among children, common reactions are stomach cramps, vomiting, skin rashes and diarrhea, Crim said.
일부 식품 알레르기는 환자가 알레르기 유발 식품의 섭취를 서서히 늘려 치료할 수 있다고 Crim은 전했다. 그러나 심한 알레르기가 있는 사람들에게는 항 알레르기 치료와 해당 음식을 회피하는 것이 가장 좋은 치료라고 그녀는 말했니다.
Some food allergies can be treated by gradually exposing patients to increasing amounts of the allergy-causing food until they build a tolerance to it, Crim said. But for people with severe allergies, avoidance is the best treatment, along with anti-allergy medications, she said.
Crim은 알레르기 반응이 있는 어린이를 치료하기 위해 EpiPen이 포함된 키트가 학교에 있어야한다고 생각한다.
Crim thinks that schools should have kits that include an EpiPen to treat kids who have an allergic reaction.
제임스 베이커 주니어 (James Baker Jr.) 식품 알레르기 연구 및 교육담당 최고경영자는 이 연구에서 식품 알레르기가 있는 6명의 환자 중 1명이 아나필락시를 경험했다고 말했다.
Dr. James Baker Jr., CEO and chief medical officer of Food Allergy Research and Education, said it's concerning that 1 in 6 patients with a food allergy in this study had experienced anaphylaxis.
"이러한 심각한 반응을 피하거나 예방하는 것은 음식 알레르기가 있는 사람의 안전을 보장하는 것이 중요하다다."고 한다.
"Avoiding or preventing these severe reactions is crucial to ensure the safety of individuals with food allergies," he said.
출처:
SOURCES: Li Zhou, M.D., Ph.D., division of general medicine and primary care, Brigham and Women's Hospital, Boston; Alisa Muniz Crim, M.D., gastroenterologist, Nicklaus Children's Hospital, Miami; James Baker Jr., M.D., CEO and chief medical officer, Food Allergy Research and Education; May 31, 2017, Journal of Allergy and Clinical Immunology
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<식품 알레르기 관련정보>
미국의학도서관 https://medlineplus.gov/foodallergy.html
식품과 알레르기 http://www.foodallergy.or.kr/
한국식품면역연구회 http://foodimmunology.or.kr/
연구 발표자료 http://foodimmunology.or.kr/innoboard/board/content.asp?tb=inno_8&page=2&num=102