Our SHTCA Alumni recently participated in the HOTELEX Shanghai for the China International Young Chefs Competition 2025 and achieved outstanding results. The competition brought together emerging culinary talents from around the world in a thrilling celebration of creativity, technique, and innovation. This prestigious event provided a global platform for the next generation of chefs to showcase their skills through a series of high-stakes culinary challenges.
The results are in, and it’s time to celebrate a proud moment for Malaysia on the international culinary stage!
Team Malaysia 1 – Champions & Gold Medalists:
Chef Ong Thai Zheng (UOWM Alumni) & Chef Chun Pak Hao (PCA Young Chef member)
Team Malaysia 2 – Silver Medalists:
Chef Kho Zhi Juin (UOWM Alumni) & Chef Ch’ng Kia Eng (UOWM Alumni)
저희 SHTCA 동문은 최근 중국 국제 청년 셰프 대회 2025를 위한 HOTELEX 상하이에 참가하여 뛰어난 성과를 거두었습니다. 이 대회에는 전 세계에서 떠오르는 요리 인재들이 모여 창의성, 기법, 혁신을 신명나게 축하했습니다. 이 명망 높은 행사는 차세대 셰프들이 일련의 고득점 요리 도전을 통해 자신의 기량을 선보일 수 있는 글로벌 플랫폼을 제공했습니다.
결과가 나왔습니다. 이제 말레이시아가 국제 요리 무대에서 자랑스러운 순간을 맞이할 때입니다!
팀 말레이시아 1 – 챔피언 & 금메달리스트:
옹타이정 셰프(UOWM 동문) 및 천박하오 셰프(PCA 젊은 셰프 멤버)
말레이시아 팀 2 – 은메달리스트:
코지쥐인 셰프(UOWM 동문)와 청기아엥 셰프(UOWM 동문)