저는 라면 조리법에 대해 썼습니다.
냄비에 물을 붓고 끓입니다.
물이 끓으면 면을 넣습니다.
더 끓으면 야채스프를 넣습니다.
면이 부드러워지면 분말스프를 넣습니다.
라면 냄새가 나면 불을 줄이고 계란을 넣습니다.
완성.
기호에 따라 야채를 넣어도 됩니다.
라면은 인스턴트 식품입니다.
그렇기 때문에 많이 먹으면 몸에 안좋습니다.
첫댓글noodle soup. I wrote a recipe about noodle soup. (요리법엔 항상 순서를 붙임) 1. Pour water into a pot and boil. 2. Put noodle and dried vegitable. 3. When noodle is softened, put spices in. 4. Lower the heat and put an egg. You can put any kind of vegitable you want.
첫댓글 noodle soup. I wrote a recipe about noodle soup. (요리법엔 항상 순서를 붙임) 1. Pour water into a pot and boil. 2. Put noodle and dried vegitable. 3. When noodle is softened, put spices in. 4. Lower the heat and put an egg. You can put any kind of vegitable you want.
Noodle soup is an instant food, so it is not good for your health if you depend your diet on noodle by itself. 은혜~ ㅎㅎㅎㅎㅎ