|
Culinary Management | ||||
학과 | 기간 | 총 학비 | 입학조건 | 학기 시작일 |
Bachelor of Culinary Management (Certificate 4 in Commercial Cookery 포함) | 3년 | $73,200 | 고등학교 졸업자 18세이상 ILETS 5.5 이상 또는 연계연수 | 2월, 6월, 9월 |
Associate Degree of Culinary Management (Certificate 4 in Commercial Cookery 포함) | 2년 | $50,800 | ||
* 윌리엄 블루 요리경영 학과의 학기는 1년에 총 3학기로 나뉘어져 있습니다. (Trimester 1/ Trimester 2/ Trimester 3) * 윌리엄 블루 호텔경영 일반 요리 학과는 2년 과정으로 총 6학기로 나뉘어져 있습니다. (T1/T2/T3/T4/T5/T6) * 2학년 첫 6개월동안 실습(Industry Placement)이 이루어 집니다. |
수업내용
Bachelor of Culinary Management | ||
1학년 | 2학년 | 3학년 |
Business Communications Understanding People and Organisations Marketing Fundamentals Customer Experience Management Introduction to Professional Cookery (Practical / Theory) | Industry Placement 1 and 2 Accounting for Decision Making (Practical / Theory) Advanced Kitchen Operations | Organisational Creativity and Innovation Restaurant Management Simulation Managing Restaurant Service |
졸업후 향후 직업 안내
Bachelor of Culinary ManagementAssociate Degree of Culinary Management
Executive Chef
Executive Sous Chef
Chef de Partie
Food and Beverage Manager
Restaurant Manager
Café Owner or Manager
Club Secretary or Manager
Area Manager or Operations Manager
Sydney Campus
1-5 Hickson Rd, The Rocks NSW 2000
Brisbane Campus
90 Bowen Terrace, Fortitude Valley QLD 4006
[학교 안내] 윌리엄 블루 William Blue 학교 안내
영어 점수 (ILETS) 가 없더라도 영어 연계 연수를 통해서 입학이 가능하니
윌리엄 블루 호텔 경영학과에 관심이 있으시거나 입학을 원하시는 분들은 아래의 호주도우미 연락처로 연락바랍니다.
|