생수에 대한 수요가 증가함에 따라 30개 브랜드의 국내 및 수입 식수의 품질을 확인하기 위한 연구를 수행했습니다.
물의 맛에 영향을 미치는 미네랄, 필수 및/또는 독성 미량 성분을 포함한 24가지 요소와 분석 항목을 분석하여 물의 품질을 평가했습니다.
생수가 건강에 영향을 미치는 것을 연구하기 위해 특히, 미네랄이 인간의 신체에 영양에 미치는 영향을 계산했습니다. 미네랄, 음이온, TDS, 알칼리도, 경도 및 pH로 평가되었습니다.
With the increasing demand for bottled water, we conducted a study to check the quality of domestic and imported drinking water from 30 brands.
Twenty-four factors, including minerals, essential, and/or toxic trace components, that influence the taste of water, and analysis items were analyzed to assess the quality of water.
In order to study the health effects of bottled water, in particular, the effects of minerals on nutrition in the human body were calculated. They were evaluated as minerals, anions, TDS, alkalinity, hardness, and pH.