수입된 소고기는 복제된 소고기일지도 모른다 당신은 복제 된 쇠고기를 먹고 있는가? 복제 된 동물의 고기와 유제품은 식품 공급의 안전 문제를 제기했다 복제 된 고기와 낙농 제품은 미국에서 매일에 판매하고 있으며, 제조업체들은 출처를 표시하기 위해 자신의 제품에 라벨을 붙일 필요가 없습니다. 2008 년부터 FDA는 복제 동물의 자손에서 쇠고기와 우유의 판매를 승인했다. 제품은 현재 대량 생산 된 고기를 판매하는 모든 슈퍼마켓, 패스트 푸드 레스토랑과 학교에 진출하였다. 더욱 놀랍게도, I & J 및 버드 아이 같은 브랜드에 대한 책임이 있는 가장 큰 냉동 식품 제조 업체 중 하나는, 심지어 죽은 소의 시체에서 동물을 복제하고있다. FDA의 지침에 따라, 제조 업체는 복제 소에서 라벨 식품에 대한 책임이 있습니다,하지만 그렇게 하도록 강제하는 법이 없습니다.FDA는 본질적으로 인간의 장기간의 건강에 치명적인 영향을 미칠 수있는 검증되지 않은 제품으로 식량 공급을 범람시키고 자체적으로 규제하는 산업에 녹색 빛을 주었다.
Are You Eating Cloned Beef? Meat And Dairy From Cloned Animals Invades Food Supply Posing Safety Issues
Cloned meat and dairy products are sold every day in the US, and the manufacturers are not required to label their products to indicate where they came from. Since 2008, the FDA has approved the sale of beef and milk from the offspring of cloned animals. These products have now found their way into every supermarket, fast food restaurant and school that sells mass-produced meat. Even more shockingly, Simplot, one of the largest frozen food manufacturers responsible for brands such as I&J and Bird’s Eye, has even been cloning animals from the carcasses of dead cows. Under the FDA’s guidelines, manufacturers are responsible for labeling foods from cloned cattle, but there are no laws forcing them to do so. The FDA have essentially given the green light to a self-regulating industry that is flooding the food supply with an untested product that could have catastrophic effects on human long-term health.
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첫댓글 흠흠...-_-;;
이런 무서운일이...