조선일보도 인정한 햄버거의 진실 영문 사설입니다..
널리 알려서 세계인들의 건강도 지켜줘야 합니다..
http://english.chosun.com/w21data/html/news/200806/200806040022.html
If you look at it, the U.S. does not have to export beef from cattle 30 months or older because of surplus stocks. There's actually a shortage of this beef, usually used in hamburger meat after being ground up, so the U.S. had to import 1.38 million tons of Australian and New Zealand beef last year. There is no reason for the U.S. government to insist on exporting beef from cattle 30 months or older.
따지고 보면 미국도 30개월 이상 쇠고기가 남아돌아 꼭 수출을 해야 하는 것도 아니다. 대부분 햄버거 등에 들어가는 분쇄육으로 사용되는 30개월 이상 쇠고기는 미국 내 수요도 채우지 못해 작년엔 호주·뉴질랜드로부터 138만t을 수입하기까지 했다. 굳이 30개월 이상 쇠고기 수출을 고집할 이유가 없는 것이다.
첫댓글 장난하냐?
요즘 조선이 살짝 미쳤거든요. 이해 바랍니다. 조선일보 감사합니다 ????● ●???? 아이고 별말씀을
헉 ㅡㅡ;;;