|
출처: 생존시대 원문보기 글쓴이: giseg07
민들레는 미네랄과 비타민의보고를 제공합니다. 그것은 매우 광범위 다년생 식물입니다. 우리 몸은 대부분의 필요가있을 때 민들레는 봄에 초원, 목초지, 언덕, 정원 ... 꽃을 피 웁니다에서 성장 비타민 .
민들레는 칼륨, 에센셜 오일, 이눌린 및 신체의 정상적인 기능에 필요한 다양한 물질이 풍부 ...
이 귀중한 식물의 잎의 16-18% 포함 비타민 C 와 약 3 퍼센트 철보다 더 시금치를 .
모든 부품은 약이다 - 꽃, 잎, 뿌리. 꽃은 민들레 전에 잎이 피기 시작, 4 ~ 5 월에 수확, 루트 이른 봄이나 초가을에서 가져온 것입니다. 잎과 뿌리는 섭씨 40도 또는 104도 화씨의 온도에서 서늘하고 바람이 잘 통하는 장소 또는 오븐에서 건조된다.
최근까지 이뇨제로 주로 사용되었지만, 그것은 민들레는 다른 치료 속성을 가지고 있음을 증명한다. 즉 신장, 간, 위를 자극하는 경우를 제외하고, 혈액을 정화 , 콜레스테롤 수치를 낮추고, 궤양, 치유 습진 및 피부 질환.
민들레 샐러드의 어린 잎에서 혈액을 정화 배뇨를 촉진하고 간장과 담낭의 질환에서 통증을 완화하고, 어린 잎으로 만든 차와 함께하는 데 도움이된다 요로 감염 .
민들레를 정화의 루트와, 몸을 강화 땀을 향상, 호흡기의 점막을 깨끗하게과 힘을 회복. 또한, 이는 사용되는 피부 질환의 치료 , 알레르기 , 위궤양 허혈, 혈중 콜레스테롤의 저하 의 월경주기, 및 규제.
민들레 뿌리는 암으로 고통받는 사람들을위한 매우 도움이 될 수 있습니다. 그것은 화학 요법은 모든 세포를 죽이기 때문에 민들레 뿌리는 발암 만 세포를 죽이는 동안이 식물의 뿌리가 전하는 바에 따르면, 화학 요법보다 더 잘 작동하는 것이 발견되었다.
초기 연구는 암에 걸린 사람들을위한 새로운 희망을 촉발하고 결과의 화학 및 생화학,학과에서, 윈저, 캐나다의 대학에서 실시되고있다. 연구는 민들레 뿌리 수 밝혀 효과적으로 발암 거의 모든 세포를 죽이는 세포의 나머지에 임의의 해로운 부작용을 일으키지 않고.
민들레 뿌리 차 많은 의료 혜택이 제공됩니다. 이는 식욕을 자극하여 소화 과정을 돕고 도움 을 암 환자 .
이 차에 영향을 미치는 암 세포 들을 48 시간의 과정에서 분해함으로써, 그리고 연구가 가리 켰을 때,이 기간 동안이 아니라 하나의 건강한 세포는 병이 될 수 있습니다. 연구는 민들레 뿌리와 환부의 치료는 지속적으로 영향을받는 암 세포를 모두 제거 할 수 있음을 보여준다.
식사가 체중 감량에 도움이 될 수 있습니다 전에 민들레 뿌리 차를 마시는. 메리 Koithan 박사에 따르면, "의 2011 년 문제에 간호사 실무자의 저널 "이 허브를 사용하여 최적의 체중을 유지 할 수 있습니다. 전에 다이어트에 민들레 뿌리 차를 마시는으로 콜레스테롤과 지방 분해를 촉진하고 위의 분비를 자극한다. 식사는 식사시 더 적은 칼로리를 먹을 수 있습니다 전에 그것은 또한 포만이 마시는 차를 밀어 준다.
당신은 신선한 말린 뿌리 모두에서이 차를 만들 수 있습니다. 말린 뿌리가 건강 식품 가게에서 구입하실 수 있습니다 동안 신선한 뿌리는 자신의 정원에서 얻을 수 있습니다. 항상 당신이 어떤 부작용을 느낄 수있는 사람들의 작은 비율이 있기 때문에이 차를 사용하기 전에 의사에게 문의하는 것이 좋습니다.
신선한 민들레 뿌리 차 준비
마당에서 민들레 공장을 파고. 뿌리가 매우 긴 일반적 있음을 알아 두셔야합니다, 그래서 당신이 그것을 발굴하기 전에 시간이 좀 걸릴 수 있습니다. 잎, 꽃을 제거하고 뿌리에서 유래한다. 냉수를 이용하여 조심스럽게 헹구 루트. 냄비에 물 일쿼트 끓인다. 민들레 뿌리를 잘라 및 냄비에 두 스푼을 추가합니다.
팬 커버와 열의 양을 줄입니다. 약 1 분 동안 그런 식으로 둡니다. 그 후, 열에서 스튜 냄비를 제거 40 분 (냄비의 커버를 제거하지 마십시오) 그대로 두십시오. 혼합물을 침지하는 동안 당신은 또한 깨끗한 민들레 잎을 추가 할 수 있습니다. 민들레 뿌리의 조각을 제거하고 맑은 액체를 마신다.
참고 : RAW 매니아 대신 끓는 물, 미지근한 물을 사용할 수 있습니다.
드라이 민들레 뿌리 차 준비
물 일쿼트을 가지고 냄비에 끓인다. 건조 루트의 두 스푼을 잘라와 냄비에 배치합니다. 5~10분에 대한 솔루션을 끓여 보자. 액체에서 잘게 조각을 제거하는 여과기를 사용합니다. 당신의 차를 즐기십시오!
Dandelion Root Tea – Weight Loss and Cancer-Killing Drink
Dandelion presents a treasure trove of minerals and vitamins. It is a very widespread perennial plant. Dandelion grows in meadows, pastures, hills, gardens… Blooms in the spring when our body needs most of the vitamins.
Dandelion is rich with potassium, essential oils, inulin and various other substances necessary for normal functioning of the body…
The leaves of this precious plant contain 16-18 percent of vitamin C and about three percents iron, more than spinach.
All parts are medicinal – flowers, leaves and roots. The flowers are harvested from April to May, the leaves before dandelions begin to bloom, and the root is taken in early spring or early fall. The leaves and roots are dried in a cool, airy place or in the oven at a temperature of 40 degrees Celsius or 104 degrees Fahrenheit.
Although until recently was used primarily as a diuretic, it is proved that the dandelion has other healing properties. Except that stimulates the kidneys, liver and stomach, purifies the blood, lowers cholesterol levels, heals ulcers, eczema and skin diseases.
From young leaves of dandelion salad is made that purifies the blood, promotes urination and relieves pain in diseases of the liver and gall bladder, and tea made from young leaves helps with urinary tract infections.
The root of the dandelion purifies and strengthens the body, improves sweating, cleanses the lining of the respiratory system and regain strength. In addition, it is used for the treatment of skin diseases, allergies, ulcers and ischemia, lowering of blood cholesterol levels, and regulation of the menstrual cycle.
Dandelion root can be very helpful for people that are suffering from cancer. It has been discovered that the root of this plant reportedly works even better than chemotherapy, because chemotherapy kills all cells, while dandelion root kills only those cells that are carcinogenic.
An initial research has been carried out at the University of Windsor, Canada, at the Department of Chemistry and Biochemistry, the results of which spark a new hope for people who have cancer. The research revealed that dandelion root can effectively kill almost all carcinogenic cells without causing any harmful side effects onto the rest of the cells.
Dandelion root tea comes with many health benefits. It stimulates the appetite and helps the process of digestion and helps cancer patients.
This tea affects on the cancer cells by making them disintegrate in the course of 48 hours, and as the research showed, during this period of time not a single healthy cell can become sick. The research shows that continual treatment of the diseased with dandelion root can eliminate all of the affected cancer cells.
Drinking dandelion root tea before meals may help with weight loss. According to Mary Koithan, Ph.D., in a 2011 issue of “The Journal for Nurse Practitioners” you can maintain your optimal weight using this herb. By drinking dandelion root tea prior to your diet promotes cholesterol and fat breakdown and stimulates gastric secretions. It also boosts satiation and drinking this tea before meals makes you eat fewer calories during meals.
You can create this tea from both fresh and dried roots. Fresh roots can be obtained from your own garden while dried roots can be purchased in a health food store. It is always a good idea to ask your doctor before you start using this tea because there are a small percentage of people who can feel some side effect.
Fresh Dandelion Root Tea Preparation
Dig the dandelion plant from your yard. Keep in mind that the root is usually very long, so it might take some time before you unearth it. Remove the leaves, flowers and stems from the root. Rinse the root carefully by using cold water. Boil one quart of water in a saucepan. Chop the dandelion root and add two teaspoons to the saucepan.
Cover the pan and decrease the amount of heat. Leave it like that for around one minute. After that, remove the saucepan from the heat and leave it for 40 minutes (don’t remove the cover of the saucepan). You can also add clean dandelion leaves while the mixture is steeping. Remove the pieces of dandelion root and drink the clear liquid.
NOTE: RAW enthusiasts can use lukewarm water, instead of boiling the water.
Dry Dandelion Root Tea Preparation
Take one quart of water and boil it in a saucepan. Chop two teaspoons of dried root and place them in the saucepan. Let the solution boil for 5 to 10 minutes. Use a strainer to remove the chopped pieces from the liquid. Enjoy your tea!
첫댓글 감사합니다
모든 회원여러분들이 많은 도움이 되었으면 좋겠군요.^^