당신이 기름의 유형에 대해 혼란스러워하는 것은 정말 건강하고 어떻게 사용 하는가? 그렇다면, 당신은 그들이 표지 선택 오일과 음식에 의해 모두 함께 옳은 일을 한 것 같은 느낌 다른 미국인의 수백만 달리하지 않습니다 "심장 건강"잠재적으로 심장 질환 및 기타 질병의 원인이 그 사람들의 명확한 머물고있다. 진실 : 식품 제조 업체는 "자연"에서 "정상"에 이르기까지 그들의 합성 제품을 마케팅에 의해 아직 소비자에 다른 빠른 하나를 당긴 - 전반적인 건강을 개선하면서 그들은, 콜레스테롤과 혈압을 감소 시킨다는 선전. 그러나, 과학은 심지어 표현 항을 백업 부근에 오지 않고, 하나의 표면 아래에 보이는 때, 그들은 정말 진정으로 건강하고 어떤 것들 우리가 모든 비용에 피해야 오일의 종류에 대해 매우 다른 이야기를 참조하십시오 . 아마 이것은 당신의 생각을 바꿀 것입니다 -의 네 가지 "건강"기름 한 번 봐, 그리고 그들이 만든 단지 보자. 1. 면실유 이러한 칩, 통조림 식품 및 기타 포장 된 상품으로 해당 지역의 슈퍼마켓에서 발견 된 대부분의 일반적인 제품은 면실유를 포함합니다. 면실유와 주요 문제는, 그러나, 식용 작물에서 오지 않는다는 것이다. 면 산업 그룹 등으로 처리. 면 작물에 살포하고 규제의 부족은 큰 위험에 소비자를두고 할 수있는 일에 대해 아무런 규칙이 없습니다. 이러한 propargite, naled, 디코 폴, 시안화물 및 trifluralin 같은 화학 물질이 작물에 적용 식물에 침투하는 - 거의 독성 물질로 그들을 선회. 이 때문에 오메가 6 지방산과 목화씨 기름에 포함 된 유전자 변형 종자의 사용의 높은 금액, 그것은 부엌 매우 가난한 선택이 될 것입니다. 2. 콩기름 광고주는 콩이 우리의 건강을 위해 놀라운 것을 년 동안 우리에게 전달했다. 이 발효 유기 콩의 사실이지만, 어떠한 방식으로도 동일한 캔은 미국 콩 또는 콩 오일 말할 수. 이곳에서 자란 모든 콩의 90 %가 유전자 변형과 높은 처리됩니다.
연구는 식물성 에스트로겐으로 알려진 에스트로겐과 같은 화합물이 포함되어 있기 때문에 발효 콩은 갑상선 호르몬을 방해 할 수 있음을 보여 주었다. 슬픈 사실은 오늘날 소비 모든 석유의 거의 80 %는 콩기름 것입니다. 3. 홍화 오일 당신은 당신이 당신의 콜레스테롤을 제거하려는 경우 잇꽃 오일을 사용하는 것을 들어있을 수 있습니다. 그러나, 면실유처럼, 홍화 오일은 오메가 6 지방산이 매우 높다. 연구는 충분히 명확하지가 오메가 3와 너무 많은 오메가 6는 우리가 매우 아프게 할 수 있다는 사실을 보여줍니다. 아주 긴 시간 동안, 인간의 음식은 해산물에서 발견하지만, 오메가 6, 식용유 낮은 오메가 3 지방산이 풍부한. 이러한 문화권에서는, 심장 질환, 암, 당뇨병과 같은 염증에 의한 현대적인 조건은 드문 -하지만 오늘 그들은 죽음의 원인을 선도하고 있습니다. 산업 혁명의 시작과 함께 우리의 식단은 현대 식물성 기름 산업과 고기의 지방산 프로파일을 변경, 국내 가축을 공급하는 시리얼 곡물 사용의 증가로 인해 오메가 6 지방산 무거운되었다. 무슨 일이 너무 많은 오메가 6와 잘못? 콜레스테롤의 명을 말을 사용 연구진은 오메가 6 지방산에 직접 손가락을 가리키는 - 한 번 고려 "심장 건강." 이상의 오메가 -3 지방산 오메가 -6 지방산의 비율은 1:1 내지만큼 20-25:1 등으로 변화했다. 본문에서 오메가 -6 동일 변환 효소 오메가 -3와 경쟁 - 오메가 -6 지방산의 더 높은 양으로 - 오메가 -3 지방산은 질병으로부터 우리를 보호하기 위해 필요한 형태로 전환 될 수 없다. 4. 카놀라유 카놀라 오일은 자연에 존재하지 않는; 카 놀라 식물 같은 건 없습니다 - 실제로 유채 식물의 하이브리드 버전입니다. 강간 공장은 겨자와 같은 가족과 시안 화합물을 포함하는 산업 공장입니다. 야생 동물도 만지지 않습니다 - 그 무엇을 말합니까? 유전자 변형되어 90 % 그 중 놀라는, 실제로 캐나다의 오일 낮은 산의 약자로 만들어 낸 이름입니다. "이름은 그것을 마케팅에 대한보다 긍정적 인 스핀을 줄 수있는 제품에 부여했다. 오일은 양초, 비누, 윤활유, 잉크, 립스틱과도 바이오 연료를 만들기 위해 사용되었다. 정제 과정에서 식물은 오메가 -3 히스 촉진 지방산을 파괴하고 또한 탈취 및 탈색되는 고온에 노출된다.그 후,이 색을 변경하는 추가 물질을 뿌리면, 냄새를 제거하고 기호성 만든다. 오일이나 쇼트닝 마가린으로 사용하는 경우에는 실온에서 고체가 만들어 수소화 공정을 통하여 진행한다. 이 시점에서, 위험한 트랜스 지방이 생성됩니다. 저널 역학은 "마가린 섭취와 남성의 후속 관상 동맥 심장 질환"이라고 발표 연구는 20 년 동안 Farmingham 심장 연구의 참가자를 다음과 버터와 마가린의 소비와 함께 심장 마비의 발생을 지적했다.반대로 버터 소비가 증가로, 심장 발작이 감소 - 연구는 마가린의 소비가 이렇게 한 심장 발작을 갔던 것으로 나타났다. 쓰라린 진실 위에 나열된 식물유 농약 등 위험한 화학 물질을 포함하고 하이퍼 처리된다. 또한, 대부분의 식물성 기름이 너무 빨리 망치고에서 그들을 유지하기 위해 인공 산화 방지제 BHT (부틸 히드 록시 아니 부틸 Hydroxytolune)를 포함하고있다. 이러한 화학 물질은 신체에서 생산 암을 유발하는 화합물에 연결되어있다, 간 / 신장 손상, 불임, 높은 콜레스테롤 수치, 행동 장애 및 면역 시스템 문제에 연결되어 있습니다. 식물성 오일의 과도한 소비로는 호르몬 생산을 방해 - 호르몬은 지방을 필요 식물성 오일들은 필요한 것을 제공하지 않는다. 방지하기 위해 합성 오일 여기에 당신이 어떤 희생을 치르더라도 피해야한다 기름의 모든 종류의 목록입니다 - 위에 나열된 것을 포함은 : 옥수수 기름 "식물성 기름" 땅콩 기름 마가린 단축 카놀라유 콩기름 해바라기 오일 홍화 오일 포도씨 오일 다른 페이크 버터 또는 식물유 상품 합성 오일에 대한 영양 필요가 없습니다. 좋은 소식은 찾을 수 건강한 자연 지방이 많이 있다는 것입니다. 그러나, 위험 오일을 피하는 것은 단지 그들과 함께 요리하지 의미하지 않는다 - 당신은 같은를 포함 할 수있다 가공 식품, 임의의 수의 매우주의해야합니다 : 샐러드 드레싱 양념 칩 가짜 치즈 쿠키 패스트 푸드 크래커 포장 된 간식 소스 하지만 좋은 소식이있다! 좋은 소식은 다른 위험 오일을 모두 대체 할 수있는 하나의 믿을 수 없을만큼 건강한 천연 오일이 있다는 것입니다. 수천 년 동안 사용하고 강력한 약효뿐만 아니라 훌륭한 맛을 가지고있다 오일! 코코넛 오일. 건강한 지방의 아마 왕, 코코넛 오일은 엄청난 건강 문제를 일으킬 수있는 포화 지방과 석탄에 긁어 모으게되었습니다.네, 야자유는 포화 지방 -이지만 중간 사슬 지방산 및 라 우르 산을 포함하는 포화 지방산의 빛나는 별이다. 수천 년 동안 태평양 제도에서 사용하는, 코코넛 오일은 이제 슈퍼 푸드 호출되는 진정으로이 구별을받을 권리가 있습니다. 원시 유기농 코코넛 오일의 도움, 소화, 두뇌 건강을 향상 박테리아를 죽일, 혈당을 조절하고 신진 대사를 높일 수의 고유 한 속성. 장쇄 지방산 (LCFA) 아르 식용유와 달리, 야자유은 중간 사슬 지방산 (MCFA)이다. LFCA는 분해하는 몸을 위해 아주 열심히하고 그들은 췌장, 간 및 소화 시스템에 엄청난 부담을. 또, LCFA는 지방으로 저장하고 콜레스테롤과 같은 지질 형태 동맥에 증착 될 수있다. 이에 비해 MCFAs 쉽게 세포막 돌파 에너지를 위해 사용될 수있다. 그들은 소화를위한 최소한의 노력을 필요로하기 때문에, 그들은 소화 기관에 거의 부담을. 또한, MCFA의이 저장되고 반대로 그들이 바로 에너지로 변환되어 간으로 직접 전송됩니다. 연구의 성장 몸을 보여주는 매일 소비자 유기농 원료 코코넛 오일은 우리의 문화에서 인기 서부 질병으로 고생하지 않는 사람. 다른 부엌 오일을 모두 대체하기 위해 코코넛 오일을 사용하여 - 당신이 그것으로 튀김 함께 구워 심지어 피부와 머리카락에 수분을하는 데 사용할 수 있습니다. 당신은 당신의 다이어트로 건강, 자연 코코넛 오일을 통합 할 수있는 방법의 부족은 정말 없습니다. 그럼, 안녕 당신의 건강을 해치는 오늘 당신의 삶에 새로운 기름을 환영 할 수있다 세련된 씨앗 오일을 말한다. 당신의 몸은 당신을 감사합니다. 항상 유기농 원료 버진 코코넛 오일을 구입 - 그것은 약간 열대 향기가하고 실온에서 고체로 유지됩니다 : 참고. 4 ‘Healthy’ Cooking Oils That Will Kill YouAre you confused about which type of oil is really healthy and how it should be used? If so, you are not unlike millions of other Americans who feel like they have been doing the right thing all along by choosing oils and foods labelled “heart healthy” while staying clear of those that potentially cause heart disease and other illnesses. Truth: Food manufacturers have pulled yet another fast one on consumers by marketing their synthetic products as everything from “natural” to “healthy” — touting that they reduce cholesterol and blood pressure, while improving overall health. However, science doesn’t even come close to backing up any of the expressed claims, and when one looks below the surface, they see quite a different story about what type of oils really are truly healthy and which ones we should avoid at all costs. Let’s take a look at four “healthy” oils and see just what they are made of — perhaps this will change your thinking. 1. Cottonseed Oil Many common products found in your local supermarket such as chips, canned foods and other packaged goods contain cottonseed oil. The main issue with cottonseed oil, however, is that it does not come from a food crop. Cotton is an industrial group and treated as such. There are no rules as to what can be sprayed on cotton crops and the lack of any regulations puts consumers at great risk. Chemicals such as propargite, naled, dicofol, cyanide and trifluralin are applied to the crop and seep into the plants — virtually turning them into toxic material. Because of this and the high amount of omega-6 fatty acid and the use of genetically modified seed that cottonseed oil contains, it is a very poor choice for the kitchen. 2. Soybean Oil Advertisers have conveyed to us for years that soybeans are amazing for our health. While this is true of fermented organic soybeans, the same can in no way be said of the American soybean or soybean oil. Over 90 percent of all soybeans grown here are genetically modified and highly processed.
Research has demonstrated that unfermented soy can disrupt the thyroid and hormones because it contains estrogen-like compounds known as phytoestrogens. The sad truth is that almost 80% of all oil consumed today is soybean oil. 3. Safflower Oil You may have heard that if you want to drop your cholesterol you should be using safflower oil. However, like cottonseed oil, safflower oil is very high in omega-6 fatty acids. Research clearly demonstrates that not enough omega-3 and way too much omega-6 is making us very sick. For a very long time, the human diet was rich in omega-3 fatty acids found in seafood but low in omega-6 seed oils. In these cultures, modern conditions caused by inflammation such as heart disease, cancer and diabetes were rare – but today they are leading causes of death. With the onset of the industrial revolution our diet became heavy in omega-6 fatty acids due to the modern vegetable oil industry and the increased use of cereal grains to feed domestic livestock which changed the fatty acid profile of meat. What is wrong with too much omega-6? Researchers who used to say that cholesterol kills are now pointing a finger directly at omega-6 fatty acids — once considered “heart healthy.” Today the ratio of omega-6 fatty acids to omega-3 fatty acids has changed from 1:1 to as much as 20-25:1. In the body, omega-6 competes with omega-3 for the same conversion enzyme — with a higher quantity of omega-6 fatty acid — omega-3 fatty acid cannot be converted into forms necessary to protect us from illness. 4. Canola Oil Canola oil does not exist in nature; there is no such thing as a canola plant – it is actually a hybrid version of a rapeseed plant. The rape plant is in the same family as the mustard and is an industrial plant that contains cyanide compounds. Wild animals will not even touch it — what does that say? Canola, 90 percent of which is genetically modified, is actually a made-up name which stands for Canadian oil low acid.” The name was given to the product to give it a more positive spin for marketing. The oil has been used to make candles, soaps, lubricants, inks, lipstick and even biofuel. During the refining process, the plant is exposed to high heat which destroys the omega-3 heath promoting fatty acids and is also deodorized and bleached. Afterwards, it is sprayed with more chemicals to change the color, remove the odor and make it palatable. If the oil is going to be used for shortening or margarine it goes through the hydrogenation process to make it solid at room temperature. At this point, dangerous trans fats are created. In the journal Epidemiology a published study called “Margarine Intake and Subsequent Coronary Heart Disease in Men” followed participants of the Farmingham Heart Study for 20 years and noted the incidence of heart attack along with butter and margarine consumption. The study revealed that as margarine consumption went up so did heart attacks – conversely, as butter consumption increased, heart attacks declined. The bitter truth The vegetable oils listed above contain dangerous chemicals including pesticides and are hyper-processed. In addition, most vegetable oils contain BHT (Butylated Hydroxyanisole and Butylated Hydroxytolune) which are artificial antioxidants to keep them from spoiling too fast. These chemicals have been linked to producing cancer-causing compounds in the body and are linked to liver/kidney damage, infertility, high cholesterol, behavioral problems and immune system problems. Excess consumption of vegetable oils also disrupts hormone production — hormones need fats and vegetable oils don’t provide what they need. Synthetic oils to avoid Here is a list of all the types of oil you should avoid at all costs – including the ones listed above: Corn oil “Vegetable oil” Peanut oil Margarine Shortening Canola oil Soybean oil Sunflower oil Safflower Oil Grapeseed oil Any other fake butter or vegetable oil product There is no nutritional need for synthetic oils. The good news is that there are plenty of healthy natural fats to be found. However, avoiding the dangerous oils does not mean just not cooking with them — you have to be very careful of any number of processed foods that may contain them, such as: Salad dressings Condiments Chips Fake cheese Cookies Fast food Crackers Packaged snack foods Sauces But there’s good news! The good news is that there is one incredibly healthy natural oil that can replace all of the other dangerous oils. An oil that has been used for thousands of years and has powerful medicinal properties as well as a great taste! Coconut oil. Perhaps the king of healthy fats, coconut oil has been raked over the coals as a saturated fat that can cause tremendous health problems. Yes, coconut oil is a saturated fat — but it is the shining star of saturated fats containing medium chain fatty acids and lauric acid. Used by the Pacific Islanders for thousands of years, coconut oil is now being called a superfood and truly deserves this distinction. The unique properties of raw organic coconut oil help to improve digestion, brain health, kill bacteria, regulate blood sugar and boost metabolism. Unlike seed oils that are long chain fatty acids (LCFA), coconut oil is a medium chain fatty acid (MCFA). LFCA are very hard for the body to break down and they put a tremendous strain on the pancreas, liver and digestive system. In addition, LCFA are stored as fat and can be deposited in the arteries in a lipid form such as cholesterol. In comparison, MCFAs break through cell membranes easy and can be used for energy. Because they require minimal effort for digestion, they put very little strain on the digestive system. In addition, MCFA’s are sent directly to the liver where they are immediately converted into energy as opposed to being stored. A growing body of research demonstrates that people who consumer organic raw coconut oil on a daily basis do not suffer from the western diseases so popular in our culture. Use coconut oil to replace all of your other kitchen oils – you can fry with it, bake with it and even use it to moisturize your skin and hair. There is really no shortage of ways that you can incorporate healthy, natural coconut oil into your diet. So, say goodbye to refined seed oils that may be harming your health and welcome a new oil into your life today. Your body will thank you. Note: Always purchase organic raw virgin coconut oil – it will have a slightly tropical aroma and will remain solid at room temperature. |